Assistentstilredaktör Jennifer Koper delar nya koncept för ditt nästa målarprojekt.
Jag gillar en naturlig patina, som plågad silver eller väderbitna trä, men när ytan på en bit är mindre än önskvärd, har en snabb färgbeläggning kraften att helt förvandla den. Dessutom är målningen prisvärd, snabb och enkel, så du ändrar ditt sinne när en annan färgtelefon ringer ditt namn. Det är därför jag är lite seriemålare – färgkraften kan vara nästan beroendeframkallande!

Oavsett om du vill andas nytt liv i ett område genom att måla dina väggar, golv och tak, eller prova på ett mindre jobb som att spruta upp en gammal möbler, finns det en färg för varje typ av material och applikation. Inspirerad? Just här är några nya koncept för ditt nästa målningsprojekt.

En öppen bokhylla eller étagère är en utmärkt bit att måla i en ny nyans, eftersom den öppna ryggen och sidorna kommer att hindra färgen från att känna sig överväldigande. En bladgränande miljövänlig uppgraderar denna hyllenhet och drar ögat till några ganska böcker och objets.

Fotograf: Valerie Wilcox

Källa: Hem & hus september 2014

Produkter: Lila mönstrad kudde, PEHR -design.

Designer: Jenna Cadieux

Medan vissa tegelväggar är vackra, lägger till värme och struktur till rum, är andra inte så riktigt – och att hålla en tegelvägg utsätts bara till förmån för att ha en är inte alltid det bästa valet! I detta renoverade kök upprätthöll designern Trish Johnston den stora strukturen på den tegelfanerade väggen, men målade den en neutral vit för att dölja sina brister.

Fotograf: Donna Griffith

Källa: Hem & hus februari 2014

Produkter: Brick Veneer, Century Architexture; Sconces, Elte; bord, loftdörrar; Avföring, RH -restaureringshårdvara.

Designer: Trish Johnston

Om du inte kan bli av med ett ogynnsamt arkitektoniskt element kan du antingen måla det så att det smälter in i väggarna, eller ha kul och accentuera det med en uttalande färg. Här gick seniorredaktören Morgan Michener med en stark tomatfärg för att återuppliva en kylare, vilket gav detta område omedelbar stor faktor.

Fotograf: Angus Fergusson

Källa: Hem och hus september 2012

Produkter: Konstverk av Ray Charles White; kylare, järnverk radiatorer; gul maträtt, elte; Rost-oleum; Fluorescerande sprayfärg, husdepot.

Designer: Morgan Michener

I ett neutralt område som detta vackra, ljusa kök kan du ha kul med en energisk färg. De vända benen på dessa avföringar sticker verkligen ut i soligt gult, och att måla alla fyra gör ett ljust uttalande. (Oroa dig inte: När bitar är ganska små, som dessa avföringar, kan du snabbt måla dem igen om du tröttnar på färgen.)

Fotograf: Janis Nicolay

Källa: Hem & hus mars 2014

Designer: Lisa Moody

Bryt reglerna: Trim behöver inte alltid målas en nyans av vit, eller exakt samma färg som dina väggar. Telefonsamtal ränta till utmärkta arkitektoniska element, som höga basbord, med ett lager av kontrasterande färg. För en blick som är oväntad, men fortfarande sofistikerad, gå till en rik nyans som denna utmärkta olivgröna.

Fotograf: Angus Fergusson

Källa: Hem & hus februari 2013

Produkter: Settie, Châtelet; area matta, röd kast kudde, elte; Mönstrad kastkudde, 1212 Décor; lister, husdepot; väggfärg, pekning (2003), trim färg, oliv (13), farrow & boll.

Designer: Joel Bray

Vill du inte ägna sig åt färg på dina sovrumsväggar? Kan du inte välja mellan några olika nyanser? VarförInte följa seniorstilredaktören Joel Brays ledare och måla ut några stora canvasses och lutar dem mot väggen som en oskriven huvudgavel. Jag gillar den mjuka taupe och rodnadskombinationen som Joel valde för detta projekt.

Lär dig exakt hur man gör den avbildade DIY: målad duk headboard.

Fotograf: Angus Fergusson

Källa: Hem & House oktober 2014

Produkter: Bänk, stol, rosa täcke, mittkudde, Elte; Två-tawer-bord, Little Box, Absolut (Inc.; täcke täckning, lakan, au tänd; Round Table, Kantelberg + Co.; lampa, stoltablelamp; Vänster och höger mönstrade kuddar, toppar och takbjälkar; Canvases, Deserres; mitten kanvasfärg, rakad kokosnöt (p5242-34), höger dukfärg, kroppsbehandlingar (p5135-34), para färger (vänster duk, anpassad färg); Vägg- och golvfärg, All White (2005), Farrow & Ball.

Designer: Joel Bray

Ibland handlar det inte om att måla något specifikt möbler eller arkitektoniskt element; Det handlar om att producera den perfekta bakgrunden för en underbar bit. Denna stiliga trästol i designern Deb Nelsons charmiga hus sticker ut vackert mot mjuka vitmålade golv, trappor och väggar.

Fotograf: Janet Kimber

Källa: Hem & House juli 2014

Produkter: målarfärg (i hela), molnvit (CC-40), Benjamin Moore; Kasta kudde, Deb Nelson Design.

Designer: Deb Nelson

Det är tilltalande att blyga bort från ljusa färger när man målar något så stort som en säng, än mindre två bäddar i ett utrymme! Men så länge du producerar en känsla av balans, genom att använda mjukare nyanser på väggarna, till exempel, kan du verkligen gå för det på möbler. Jag gillar exakt hur den glansiga ytan på dessa ganska enkelsängar intensifierar den livliga blå nyansen.

Fotograf: Stacey Brandford

Källa: Hem & House juli 2014

Produkter: matta, Serena & Lily; Sängar, Maine Cottage; Tabeller, vintage fina föremål.

Designer: Natalie Hodgins och Kate Stuart

Målade tak vinner popularitet i dag, så fortsätt och smycker dessa länge försämrade ytor. Men innan du plockar upp rullen, kan du inte komma ihåg att tänka på ytan på din färg. En plan yta har en tendens att absorbera ljus och visuellt avta (skapa illusionen av ett högre tak), medan en glansyta kommer att visa mer ljus, men avtar mindre. Designer Allison Pringle valde en himmelblå färg i en glansig yta för sin lilla lägenhet, vilket ger en hel del ljusstyrka till rymden.

Fotograf: Michael Graydon

Källa: Hem & hus september 2014

Produkter: takfärgfärg, blå blomma (2057-60), Benjamin Moore; soffa, Ikea; soffbord, vintage fina föremål; Ikat tyg, designer tyger.

Designer: Alison Pringle

Ett vitmålat golv är charmigt, traditionellt och tidlöst. Men i dekoratören Heidi Smiths stuga, lever ett strö av vattnig turkos verkligen upp det främst vita lerrummet, vilket ger det en fräsch, livlig känsla. I min mening är detta den perfekta mängden färg för lite utrymme.

Fotograf: Jean Longpre

Källa: Hem & House juli 2013

Produkter: golvfärg, blå låga (6152-42), Sico.

Designer: Heidi Smith

Leave a comment

Your email address will not be published.