Som vi nämnde för lite tid sedan fick vi tillfredsställa nästan Doctor Dan på vår senaste virvelvindresa till New York samt när det återigen kunde kunna kunna kunna att välja sin jätte hjärna.

Vi frågade honom om han hade någon typ av fler hemrelaterade tips som kan vara av utnyttjande till våra besökare såväl som han trodde på ungefär en nano-sekund innan han spottade ut denna lysande lösning: rengöring av gamla rostiga verktyg med en typisk hemobjekt. Den artikeln frågar du? Det är ingen annan än någon stor “ol törstkylande Coca-Cola. Här är vad nästan läkare Dan har att ange om ämnet:

För att rengöra gamla rostiga verktyg med koks, sänk ner verktygen i ett badkar eller skål med Coca-Cola över natten (är inte säker på om dietplan coke eller pepsi kommer att fungera-bästa för att hålla fast vid original coke). Om du fortfarande kan se rost, lämna dem i några dagar till. Skölj dem noggrant, låt dem torka och olja dem om det behövs för att förhindra framtida rost. Detta fungerar eftersom Coca-Cola är full av fosforsyra, som löser upp både järn såväl som järnoxid (rost), dock upplöser järnoxiden mycket snabbare. Om du lämnade verktygen där i månader såväl som månader skulle du troligtvis se betydande upplösning (korrosion) av stålet, men i bara några dagar är detta inte ett problem. För dem som kan vara rädda för att dricka Coca-Cola efter att ha upptäckt detta, bara förstå att innehållet i en frisk mage är ungefär 100 gånger surare än Coca-Cola. Du skadar inte ditt matsmältningssystem genom att äta koks eller någon typ av annan utspädd syra (dvs vinäger, citrusjuice), även om de kan vara skadliga för dina tänder såväl som matstrupen. Av programkoks är inte den hälsosammaste drycken för dem som tittar på midjan, så att nedsänka dina verktyg i det kan bara vara den allra bästa metoden för att använda den.
Våra föredragna videor

Familjeutrymme och däck: 1,5 år i
Ta en snabb snurr runt vårt hushållsutrymme på övervåningen samt angränsande däck! Vi kikar också över räcket vid vår sidogård, eldstadsområde samt nytt däck utanför vårt kök.

Fler videor

0 sekunder av 2 minuter, 28 sekunder

leva
00:25
02:03
01:26

Så där har du det, en enkel metod för att bli av med irriterande rost samt hålla dina verktyg i toppens toppform. Vi förstår att vi kommer att bryta ut en koks när vi ser lite sämre ut för slitage, liksom att du inte kan slå femtio-cent-kan-kostnaden! Förutom att heck kan det också fungera för rostiga metallljusstakar, vaser såväl som andra dekorativa föremål. bra att veta. Men hur är det med er? Någon typ av andra hemprodukter som du använder för att hålla saker rena eller på annat sätt praktiska i ditt underbara hem? Berätta.

Vad gör nästan doktor Dan till den smartaste killen vi känner? Upptäck mer om vår bosatta braniac (och min bitbror) här.

Fler inlägg från Young Home Love

Leave a comment

Your email address will not be published.