Denna lilla trådlösa IP-kamera ser idé för användning i hemmet. Med flera unika funktioner som det faktum att det bär ljud såväl som video och en LCD -panel som visar sin IP för enkel konfiguration. Inklusive WPA och tillgängligt till under 170 £ levereras, bör det vara en stor hit med hemturautomatorer …

”Linksys Wireless-G Pan/Tilt/Zoom Video Camera skickar livevideo via Internet till en webbläsare var som helst i världen! Den avancerade MPEG-4-videokomprimeringen producerar en högkvalitativ, högramat, upp till 640 × 480 videoström. MPEG-4-kodning underlättar god videokvalitet i olika bandbreddsmiljöer. WVC200 stöder också MJPEG -komprimering för video, vilket ger bra videokvalitet med höga bandbreddhastigheter.

De omfattande videofunktionerna inkluderar ett IR -filterskär som gör att du kan se bilderna i låga eller inga ljusmiljöer när en IR -lampa används. Snapshots (i JPEG -format) av bilden kan tas och sparas. SNAPSHOTS kan också planeras och skickas till en FTP -server … Om du vill att videon ska syns från en avlägsen plats eller från Internet kan du öppna en lämplig port på routern och skapa sedan lösenordsskyddade konton för att hantera åtkomst till kameran, eller lämna det vidöppen för världen att se. Stöd för dynamiska DN: er låter dig komma åt din kamera med ett lätt att komma ihåg “namn”, även när du använder en dynamisk IP-adress. Funktionen PAN/TILT och Digital Zoom låter dig fjärrkontrollera kamerarörelsen och fokusera, vilket ger dig maximal flexibilitet på distans. Upp till 10 samtidiga användare kan ha tillgång till kameran när som helst. Programvara ingår för flera kameraövervakning och inspelning till din hårddisk med avancerad sökning efter tid och datum. Inspelning kan ställas in för att spela in genom rörelseutlösare, manuell eller schemalägga inspelning och uppspelning på Windows Media Player utan behov av en egen spelare.

Du kan också slå på säkerhetsläget, som säger till kameran att skicka ett meddelande med en kort video bifogad till upp till tre e -postadresser när den upptäcker rörelse i sitt synfält. Du kan sedan logga in på live -videoströmmen om situationen garanterar. Trådlösa säkerhetsfunktioner inkluderar WEP och WPA. ”

IP CCTV -intervall på Amazon

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a comment

Your email address will not be published.