banor trender förutspår ofta de stilar som dyker upp senare i våra hem. Med våren/sommaren 2017 samlingar som nyligen samlades in i New York, London, Milan och Paris, tittade vi närmare på fem av modemånadens mest betydande trender som lätt kan återspeglas i ditt utrymme. Klicka igenom för att få några snygga idéer som kommer att förvandla ditt hem till ett som är Anna Wintour-godkänt.

Våren 2017’s Bohemian Cool Girl är lika långt ifrån Coachella -stereotypen som de kommer; Tänk jordnära toner, organiska tyger och en eklektisk kant. Vid akne utstrålar högar med överdimensionerad stickkläder en känsla av komfort.

Fotograf: Med tillstånd av Acne Studios

För hemmet, ta signaler från denna trend genom att blanda textilier i olika mönster och dämpade toner. Här kompenseras en tickande randbänk med exotiska tryck, medan en matta som hänger över en gardinstång ger en distinkt fönsterbehandling.

Fotograf: Angus Fergusson

Källa: House & Home March 2011

Designer: Coleduron interiördesign

Om det finns en trend som alltid gör ett utseende under modemånaden är det ränder! Den här säsongen gick designers djärva i ljusa primärfärger som kanaliserar en Mondrian-inspirerad vibe, som på Proenza Schouler.

Fotograf: Med tillstånd av Proenza Schouler

Kanalera denna lätt att efterlikna trenden genom att visa ett urval av dynamiska ullfiltar över räcket för en omedelbar hit av färg och mönster som fungerar perfekt i ett vitt utrymme.

Fotograf: Virginia MacDonald

Källa: House & Home October 2012

Designer: Bev Hisey

Pink är “IT” -färgen för våren/sommaren 2017. Medan vi såg massor av rodnadspink tidigare i månaden dominerade djupa fuchsias och magentas banorna i Paris.

Fotograf: Med tillstånd av Valentino

För en ny energi, blanda lättare toner av rosa med elektrifierade. Här spelar en bubblegumrosa platt-vävmatta av de mycket mer livliga konstverk, vas och accentstolar.

Fotograf: Donna Griffith

Källa: House & Home, december 2014

Designer: Tanya Linton

Splashy blommor dör aldrig och den här säsongen kom de i små nostalgiska kvistar på Dolce & Gabbana, där de satte en 50 -tals snurr på trenden med feminina krusiduller.

Fotograf: Med tillstånd av Dolce & Gabbana

En ny tag på den blommiga trenden, små blommor är en avvikelse från de storskaliga humöriga blommorna som vi har sett från sent. I detta badrum är de blå och vita små blommatrycks draperierna inte bara oväntade, utan lägger till en söt snurr till det moderna utrymmet.

Fotograf: Virginia MacDonald

Källa: House & Home Augusti 2014

Designer: Robin Young

Vanligtvis är gult inte den mest bärbara färgen. Men det hindrade inte designers över alla fyra modekapitalerna från att skapa utseende i nyanser från senap och ringblomma till saffran och solros.

Fotograf: Med tillstånd av ChanelMedan dämpat gult kan erbjuda en fransk landsvib, är ljusa toner som citron bäst kvar för tillbehör. I ett neutralt utrymme som detta ljusfyllda kök, visar den soliga färgen på avföringen energi till sin rena design.

Fotograf: Janis Nicolay

Källa: House & Home March 2014

Designer: Lisa Moody

Leave a comment

Your email address will not be published.