för att hjälpa till att fira vårt 20 -årsjubileum har vi ett berg med fantastiska priser för att ge bort tack vare extremt generöst stöd från våra favoritföretag. Den här gången ger vi bort en Vera Edge till ett värde av 100 £ med tillstånd av Vesternet!

Vesternet grundades 2008 av Innovation Professional & Entrepreneur, Dave Bell. Efter att ha börjat och sålt världens allra första på Internet Bluetooth -butiken 2000 såg han uppkomsten av den potentiellt ännu större marknaden för Wireless House Automation. Vesternet har nu vuxit till att bli världens främsta husbutik, med otaliga glada klienter över hela världen. Tack till Vesternet för deras stöd från det automatiserade husgemenskapen.

** Tävling stängd **

Grattis till mästaren Patrick Littlehales!

Vera Edge är en helt presenterad Z-Wave-kompatibel webbport som gör att du kan hålla kopplad till ditt hem, oavsett var du är. För en möjlighet att vinna en Vera Edge till ett värde av £ 100 precis som både Automated Home och Vesternet Facebook -sidor, dela sedan detta inlägg. Enkelt som det.

Vi kommer att hålla denna tävling öppen fram till midnatt den 14 februari 2016 så att du har mycket tid att komma in, liksom vi kommer att avslöja mästaren just här då. Denna giveaway är endast tillgänglig för besökare i Storbritannien och våra normala tävlingsregler gäller. Hånga tur alla!

Vesternet.com: Vera Edge på Vesternet

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller registrera dig för vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade via e -post, direkt till din inkorg varje dag.

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a comment

Your email address will not be published.