Automated Home Reader David Horn har just släppt en gratis Windows Phone -app för Honeywell Evohome Heat Control System.

Den här appen gör det möjligt för europeiska Honeywell Evohome -användare att fjärrkontrollera sitt uppvärmning och varmvattensystem från sin telefon via internet.

David berättar för oss att hans app är helt gratis (inga annonser heller) och skrevs helt enkelt för att han var frustrerad över att Honeywell inte ger en själva. Han berättar också för oss att det gör allt som Android- och iPhone -apparna kan göra plus lite mer också.

Funktioner inkluderar förmågan att se, kontrollera och åsidosätta temperaturerna i alla dina zoner och varmt vatten. Tillgång till “boost” -faciliteten plus snabba åtgärder som “värme av”, “bort”, “ledigt” etc.

Davids app är kompatibel med första och andra generationens EVOHOME -system samt WiFi -termostater med en enda zon (vare sig oberoende eller som en del av Evohome).

Kolla in länkarna nedan till appen plus våra värmekontrollforum.

WindowsPhone.com: Diskutera den här appen i våra värmekontrollforum

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller prenumerera på vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade via e -post, direkt till din inkorg varje dag.

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a comment

Your email address will not be published.