Det har visats att på en trög äkta fastighetsmarknad kommer ett hus att erbjuda mellan 2 såväl som 10 procent mycket mer genom att iscenesätta det till salu. På en snäv marknad där budkrig är vanliga kan dessa antal öka till mellan 20 procent och 40 procent.

Även om du kanske har bott i ditt hem ett tag – lägger till massor av personliga inslag i området genom åren – att få det förberett för försäljning behöver att sätta dina känslor i väntan, kolla in ditt hus objektivt och ta steg för att göra din hem så attraktivt för köpare som möjligt. här är några idéer för att effektivt iscensätta ditt hem:

Skapa trottoarkant

Ta bort allt från din gräsmatta som kan stänga av potentiella köpare. Plocka upp löv, grenar såväl som gräsmattor såväl som att eliminera leksaker, rostade utanför möbler eller skräp. Trimbuskar eller träd, särskilt om de döljer framsidan av ditt hem. tenderar till produkter som krav på reparationsarbete som krokiga fönsterluckor eller droppande takfot. fräscha upp din ytterdörr med en ny färgskikt. Tvättfönster såväl som fönsterbrädor. Tänk på att hyra en tvättmaskin för att upptäcka år av damm såväl som smuts samt att göra utsidan av ditt hem verkligen gnistra. Cheer upp din främre promenad genom att plantera färgglada blommor såväl som lite grönska för ett friskt, inbjudande utseende. Tänk på att lägga till mulch runt dina växter för ett rent, nyligen välskött utseende.

Avstänga

Dina hobbyer såväl som minnen hjälper inte att erbjuda ditt hem. Förvara samlingar samt eliminera hushållsbilder från bordsskivor. Tänk på att din källare, vinden såväl som garage på samma sätt kommer att ses under utställningar, så dessa områden kommer att kräva att vara snygg och inte utnyttjas som kassering av grunder. Om kravet är, hyr ut ett litet förvaringsområde för all din röran under den tid ditt hem är på marknaden.

Eliminera överskottsmöbler

Hyr en designer eller dekoratör för att tillbringa ett par timmar med dig som identifierar den allra bästa metoden för att förbättra webbtrafikcirkulationen i ditt hem. Att flytta, ersätta eller redigera ut några av dina möbler kan producera ett mycket mer välkomnande område med en mindre rörig känsla samt en mycket bättre känsla av flöde. Om dina möbler ser ut slitna eller föråldrade, tänk på att hyra “iscensättning” -bitar.

Skapa en inbjudande husduft

Ta med en god vän eller familjemedlem för att ta en promenad runt ditt hus för ett snifftest. Du kanske inte märker husdjurslukt eller källare mustiness. Se till att badrum såväl som sovrum luktar färska. Grädda bröd eller kakor precis innan du visar ditt hem – det kan vara en kliché, men doften av bakade produkter kommer att ge en värme till ditt hem ouppnåeligt med rymdsprayer ensam.

Höja persiennerna

Köpare gillar hus som känner sig ljusa såväl som luftiga så dra nyanser såväl som gardiner öppna, särskilt om du vill ge intresse till en fantastisk utsikt.

Rengör ditt hus noggrant

Ge ditt hem en topp-till-botten skrubba. Vax dina golv och schampo mattorna. Eliminera spindelnät från takhörn samt damm från fläktar. Om du känner dig överväldigad av konceptet att genomföra en omfattande städning av ditt hus, anställa en städtjänst för att göra det åt dig – det kommer att vara pengar väl.

Fixa såväl chanser som ändar

Kontrollera alla kranar såväl som duschhuvuden för läckor samt reparationsarbete vid behov. Byt ut utbrända glödlampor samt reparera allt som är synligt skadat eller dysfunktionellt i hemmet som du kanske har skjutit upp.

Visa blommor såväl som frukt

För utställningar, lägg ut skålar med glänsande miljövänliga äpplen eller läckra citroner för ett strö av färsk, saftig färg. Skärmklippt blommor i grundläggande glasvaser i foajén samt ett antal utrymmen för den extra touch av elegans.

Leave a comment

Your email address will not be published.