Idag har LinkDesk släppt sin nya “Room Locator” i Storbritannien, Italien och Spanien.

Room Locator är en liten batteridriven trådlös Bluetooth -gadget för Apple iPhone såväl som iPad som utlöser kloka hus -prylar när ett utrymme går in eller lämnas.

Till skillnad från tidigare inomhusplatssystem som Apple IBeacon eller Google Eddystone, går LinkDesk ett steg längre genom att erbjuda en produkt som är särskilt utformad för att använda i privata rum.

LinkDesk Ange att gadgeten kan ersätta traditionella rörelsedetektorer samt inkluderar extra prestanda för att digitalt avgöra om någon kommer in eller lämnar rummet. Platsen för din Apple iPhone eller iPad används för att utlösa kompatibla kloka husenheter.

Olika kloka val erbjuds att omedelbart slå på lamporna och aktivt aktivera uppvärmningen. När ett utrymme finns kvar kan kloka husprylar ändras för intelligent energibesparing.

Platsen för din Apple iPhone eller iPad används för att utlösa kompatibla kloka husenheter. Rymdlokaler stöder ett ständigt växande antal kloka husenheter, såsom kloka lampor, termostater och dörrlås. Huset för rymdlokaler är små, smala och eleganta. Tack vare det inbyggda batteriet är inga kablar eller uttag nödvändiga. Med den medföljande limplattan kan rymdlokaler snabbt anslutas till alla typer av ytor. Rymdlokalens signalvariation är optimerad för utrymmen mellan cirka 10 kvm såväl som 40 kvm, så endast en rymdlokal krävs per rum.

Kombinerat med den nya rymdlokalen gör det möjligt för de väl beprövade HomeKit-appens prylar att du snabbt kan hantera samt intuitivt hantera kloka husenheter.

Att ställa in rymdutlösarna är lika enkelt som att ställa in en traditionell väckarklocka. Även de mest komplexa triggers kan ställas in snabbt såväl som snabbt såväl som tydligt såväl som lätt visas i en översikt. På detta sätt kommer du alltid att förstå vad som händer i ditt hem.

HomeKit -appens prylar kan laddas ner gratis i Apple App Store.

Linkdesk.com

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a comment

Your email address will not be published.