Brydge iPad -tangentbordet och fallet började livet som en Kickstarter -kampanj. Att samla in nästan 800 000 dollar på ett mål på bara $ 90 000, det var en spektakulär framgång. Ett par år har gått och företaget är nu under nytt ägande med ny detaljhandelsdistribution och prissättning.

Brydge iPad -fallet är tillverkat av anodiserad aluminium för rymdkvalitet. Det är producerat och avslutat på liknande sätt som Apples skapelser och så ser det särskilt hemma på iPad – till skillnad från vissa plastsituationer som försöker samma utseende.

Brydge -serien är för närvarande kompatibel med iPad 2, 3: e och 4: e generationerna, med en iPad Air -version ‘Brydgeair’ som kommer senare i år. Olika mönster kräver att du byter bitskal i gångjärnet för att redogöra för de olika tjocklekarna. När det har installerats finns det ett tätt grepp som gjorde det möjligt för oss att svänga iPad med tangentbordet utan att det släpper.

Med tangentbordet bifogat tar din iPad verkligen en otrolig likhet med en bit MacBook. Det är nästan den nätbok som Apple aldrig gjorde. I själva verket hade det vår bit hjärna så förvirrad att vårt muskelminne regelbundet skickade fingrarna i bläddring av den icke-existerande pekplattan under de första dagarna av användningen. Tangentbordet är den bästa skrivkänslan vi har upplevt med ett iPad -fodral och raden med snabbtangenter längs de bästa leveranserna till saker som hem, sökning, ljusstyrka och volym.

Gångjärnsdesignen skiljer också Brydge. Som en bärbar dator, och till skillnad från många andra iPad -tangentfodral, spännas gångjärnen och låter iPad hålla fast i alla vinklar du ställer in den, upp till nästan 180 rörelsesgrader.

Enhetens ideal och sida har strömbrytaren och Micro USB -uttaget för laddning. Batteriet kan hålla i månader åt gången i endast tangentbordsläge. Plus -modellen som utvärderas här har tillägg av utvecklad i stereohögtalare. Du kopplar ihop Bluetooth -tangentbordet genom att slå “Ctrl” och “K” för att göra det upptäckbart. Högtalarna kopplas ihop individuellt av “Ctrl” och “B”.

Den något hemska gångjärnsdesignen som visas i videon nedan har ändrats (kolla in fotot högst upp på sidan för hur det faktiskt ser ut) och är nu mycket trevligare. Tangentbordet innehåller de nödvändiga magneterna så att det fungerar som Apple Smart Covers, sover och vaknar din iPad när du stängs eller öppnas.

Liksom alla tangentbordssituationer i denna formaspekt lämnar det baksidan av iPad exponerad. Detta är inte en stor fråga för oss, så länge glassidan är skyddad. Det är värt att nämna att till skillnad från många andra tangentbord kommer detta inte att göra att du kan använda din iPad i porträttläge, landskap bara här.

Överraskande för en premium $ 100 som tillhandahåller som detta finns det bara en 6 -månaders garanti, vi hade förväntat oss 12 månader och vi hör att detta kommer att komma med det nya sortimentet som introduceras senare i år. Brydge är angelägna om att upprepa att de är under nytt ägarfartyg och är mycket mer kundfokuserade. De sa till oss …

Sedan vi tog över Brydge har vi förstått den fulla inverkan som den dåliga tekniken för kundservice har haft på verksamheten. Brydge är en otrolig produkt, men utan den perfekta kundupplevelsen som den förtjänar kommer det aldrig att bli en framgång. Vi har att göra med dessa problem framifrån och har tagit en kund första teknik till allt vi gör. Detta börjar med att ta itu med de problem som kunderna har fått och lyssnat på vad våra kunder vill ha i en ny produkt – som du kommer att se i vårt reviderade sortiment som det introducerades under de kommande 12 månaderna.

För nu finns det ingen tvekan om att Brydge+ är en produkt av högsta kvalitet. Om du är den typ av person som förlitar sig absolut på din iPad för allt, älskar storleken och batteritiden men som söker efter mycket mer av en mini-laptop-upplevelse kan Brydge iPad-tangentbordet vara precis vad du letar efter.

www.brydgeyboards.com: Mer smarta hemrecensioner

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller registrera dig för vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade med e -post, direkt till din inkorg varje dag

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a comment

Your email address will not be published.