Det har gått mindre än 18 månader sedan ‘Works with Nest’ -programmet introducerades såväl som Nest State att de redan har prenumererat mycket mer än 10.000 utvecklare.

Deras prylar har anslutningar såväl som att köra till andra märken av kloka husenheter i ett av åtta bohem.

Nu är deras sevärdheter ordentligt fixerade när de breddar dessa siffror och använder deras moln -API för att bli mitt i det kloka hemmet.

Vi intervjuade Nests chef för europeisk produktmarknadsföring, Lionel Guicherd-Callin samt frågade honom om den teknik de använder och skyddar våra data såväl som vart framtiden är på väg till deras designerprogram.

Hej Lionel, vi ser att du har samarbetat med Yale för det nya Linus Wise Lock som kommer 2016, kan du berätta lite om det?

Linus Lock by Yale är det allra första verk med Nest -produkten för att använda Nest Weave, ett kommunikationsprotokoll som gör det möjligt för designers att länka direkt till andra prylar i hemmet.

Linus Lock by Yale är tillgängligt i USA 2016 och är det mest avancerade dörrlåset – inuti såväl som det. Den levererar förmågan att låsa dörren var som helst, ställa in separat inträdesförstärkning till för hushållsmedlemmar såväl som gäster, såväl som autolock så att människor aldrig ännu en gång måste oroa sig för att glömma att låsa dörren.

Det är också integrerat i andra boprodukter, till exempel kommer dörrarna omedelbart att låsas upp i händelse av att Nest Secure Alarm utlöses för att hjälpa till att evakuera, eller för varna dig innan du går in i din ytterdörr med hög kolmonoxid eller röknivåer. Aldrig tidigare har ett dörrlås använt så mycket säkerhet, komfort eller insikt om vem som kommer in i hemmet.

Vilka andra partners arbetar du med såväl som vilka framtida produkter ska vi se det arbetet med Nest?

På bara ett år har mycket mer än 11 ​​000 designers tecknat så mycket som arbete med Nest, såväl som en av åtta Nest -klienter har fått tillgång till ett verk med Nest -anslutning.

Partners inkluderar idag affärer som Philips Hue, som har producerat en integration som kommer att se dina lampor blinka röda när ditt bo säkra rök såväl som kolmonoxid går av till exempel. Det är sådana meningsfulla interaktioner, jämfört med att bara kontrollera en gadget från din mobiltelefon, som vi vill aktivera. Andra partners i Europa inkluderar Mercedes, Osram, Withings och Bosch Siemens till exempel.

Vi har på samma sätt bara öppnat Nest Cam API som gör det möjligt för designers att länka till Nest Cam för första gången. Augusti, Mimo, Petnet, Philips Color såväl som Skybell har redan introducerat Nest Cam -integrationer såväl som vi har några riktigt intressanta partners i utvecklingen med tanke på att uttalandet för några veckor sedan.

När det gäller vad som är nästa är vi extremt mycket fokuserade på huset – så titta runt dig och tro på exakt hur dessa produkter kan förbättras för att bli mycket mer tankeväckande.

I en traditionell huskonfiguration kan individer manuellt utveckla makron med logik (om hemmet är oupptaget, stäng sedan av lamporna). Finns det en metod för att göra detta i Nest World eller är alla handlingar lärda?

Absolut. En av mina mycket älskade integrationer är med IFTTT. Med denna konsumenter kan konsumenterna skapa sina egna kontakter med ett grundläggande uttalande – “om detta då.” Till exempel “Om mitt boet Secure upptäcker rök, skicka ett textmeddelande till mina grannar.”

Som uppgav att vi inte tror att majoriteten av konsumenterna vill producera makron för produkter att arbeta tillsammans, de vill att detta ska förekomma enkelt i bakgrunden – ett hus som tar hand om sig själv såväl som människorna i det kontra den andra metoden runt. Nestprodukter upptäcker från dig såväl som din atmosfär – vad du gillar, vad du inte gör, vad som händer runt dig. Förutom att de arbetar tillsammans – att prata, jämföra anteckningar och göra mycket mer tillsammans än någon typ av dem kan göra på egen hand.

Googles Maker Discovering ger redan intressanta framsteg till våra liv, men med varningar om sin fara för mänskligheten, exakt hur håller Nest saker i inspekt och skyddar våra data?

Hem är en riskfri fristad. Det är där vi får välja vem vi bjuder in i. Det är där personliga stunder förblir privata. På Nest värderar vi som beror framför allt annat. liksom vi arbetar svåra för att göra våra produkter till en riskfri plats för dina data. Med Nest är du i hantering av din information. Vi utvecklar branschstandard, säkerhetsförfaranden på banknivå i varje steg i vår stil samt avanceringsprocess så att du kan känna dig positiv att din information är säker.

Dessutom har vi vårt eget team av vita hackhackare som regelbundet testar våra produkter mot de nuvarande farorna för att se till att vi fortsätter att leda marknaden när det gäller säkerheten i hemmet. Vi ger också vår konsumenters kontroll, det är inte konstgjord intelligens men mycket mer intelligensHjälp i våra produkter, vilket indikerar att konsumenterna alltid är helt medvetna och i kontroll.

Kan du prata om hela 802.15.4 / 6lowpan / tråd / bovävvärlden samt beskriva för våra besökare exakt hur dessa är i form tillsammans?

Befintliga trådlösa nätverkstekniker introducerades långt innan webben av saker som fick mark. Tråd producerades på grund av befintliga nätverk som lider av brist på interoperabilitet, oförmåga att ta med IPv6 -kommunikation, högeffekt kräver att dränerar batterier snabbt, liksom ”nav samt talat” mönster beroende på en enhet. Tråd är ett lågeffekt, IPv6-baserat passningsnätverk för hemmet.

Men medan tråden gör det möjligt för produkter att länka till alla andra, definierar Nest Weave applikationsnivåkommunikation, ner till den semantiska nivån, så en boväve-aktiverad ljusströmbrytare kan berätta för en vävaktiverad glödlampa att slå på/av eller dimma till 75 % procent. Det kan på samma sätt göra det möjligt för glödlampan att få en mjukvaruapplikationsuppdatering från Nest Service, samt på samma sätt tala med ett bo -skydd, så att glödlampan kan blinka i situationen för en rök/co -evenemang i hemmet.

Kommer Nest att erbjuda en bro för att göra det möjligt att länka till samt hantera andra kloka hustekniker som Z-Wave?

Vi kan ändå inte kommentera framtida planer med arbeten med Nest-programmet, designers kan producera alternativ för konsumenter att interagera och växla från sina installerade system till nästa generations länkade produkter.

Programmet “Works with Nest” syftar utan tvekan till att bli det limet vi alltid talar om som gör det möjligt för alla element i det kloka huset såväl som IoT att arbeta tillsammans. Exakt hur detaljerad kan detta gå i framtiden såväl som vilka andra områden i våra liv ser du den här tekniken flytta in i?

Arbeten med Nest -programmet introducerades mindre än 18 månader tillbaka såväl som det är idag erkänt som den mest detaljerade designerplattformen på marknaden, med över 50 integrationer som erbjuds idag.

Från länkad belysning, pluggar såväl som switchar, för att få tillgång till hantering av såväl som apparater, tror vi att det finns olika chanser att göra huset mycket mer tankeväckande. Oavsett om det är med vårt moln API eller Nest Weave, vi gör det möjligt för prylar att upptäcka och interagera med varandra på meningsfulla sätt, vilket får hus att ta hand om sig själva såväl som människorna i dem.

Tack för att du tog dig tid att prata med oss ​​idag Lionel. Var måste våra besökare gå för att upptäcka mycket mer om arbeten med Nest System?

Tack så mycket. Kontrollera ut vår designersida på:

Nest.com: Möt Nest Cam

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Senaste uppdateringen 2021-10-04 / affiliate-länkar / bilder från Amazon Product Marketing API

Leave a comment

Your email address will not be published.