Assistent Design Editor Jennifer Koper delar steg-för-steg-instruktioner om hur förvandla en bagagehållare till en faux-fur-pall.

Jag älskar att ha ett par avföring i ett vardagsrum för extra sittplatser och stil. När jag hittade en uppsättning bagageställar på en hotellikvidator, insåg jag att jag kunde förvandla dem till eleganta avföring som kan lagras platt. Så här gjorde jag det:

Material:

Du kommer att behöva: fällande bagageställ, primer, färg, MDF eller partikelbord, dubbelsidig kardborrband, kudde, liten faux-pur-matta.

Steg 1: Hitta och måla bagageställ

För varje avföring väljer du ett hållbart bagageställ som är tillräckligt lågt för att göra en bekväm plats, cirka 17 till 19 ″ h. Prime och måla racket i en färg som matchar ditt rum.

Steg 2: Skär bräde och kardborrband

Ha en bit av 1⁄4 ″ -tick MDF eller partikelbord som är skurna till samma dimensioner som rackets övre område-gruvan var 26 ″ W. med 16 ″ d. Skär två remsor av kardborrband tillräckligt länge för att linda runt den korta sidan av brädet och bagageställen. Detta kommer att handla om kortets djup plus 10 ″ till 12 ″ på varje sida. Mitt bräde var 16 ″ d. Så varje bit av min kardborrband var 40 ″ l. (Kardborrets ändar borde överlappa varandra under brädet och fästa.)

Steg 3: Fäst kardborrband

Ställ brädet på racket och markera där rackets ben träffar i varje ände av bredden. Placera remsorna av kardborrband på brädet precis inuti varje märke och stapel parallellt med dess djup. (Att placera remmarna inuti rackets ben innebär att de kommer att hindra brädet från att glida av vardera änden.) Om din avföring får mycket användning kan du förstärka benen genom att byta ut nitar med bultar, låsmutter och brickor.

Steg 4: Montera kudden

Med den sida av brädet som har kardborrband uppåt, placera en standardstor kudde ovanpå brädet. Placera en liten faux-fur-matta över kudden, bästa sidan upp. Vänd allt över och häftar mattan till undersidan av brädet med en stapelpistol. Rem den färdiga kudden på racket med kardborrband. Du kan också enkelt ta bort den dämpade toppen, fäll upp racket och förvara båda platt när avföringen inte används.

Leave a comment

Your email address will not be published.