Jag renoverar mitt källarbadrum i sommar. Jag hade en badrum fåfänga och köpte det för ungefär åtta månader sedan så jag skulle vara redo för när entreprenören kom. Det var det minsta handfat jag någonsin har sett, cirka 10 ”x 20”! Men jag har nu upptäckt att vi har lite mer utrymme i rymden, så jag kommer att få något större.

Jag tror att ett fåfängsområde är ett av de viktigaste områdena i badrummet, särskilt för gäster – de kanske inte badar eller duschar i ditt badrum, men vi vet alla att de kommer att tvätta händerna och kolla in sig i spegeln!

Det finns så många val i badrumsvängar just nu och det trevliga är att du inte ens behöver vänta på att något ska skräddarsy dessa dagar. Du kan beställa en diskbänk, sten eller sammansatt räknare och basera allt från din lokala hårdvaruaffär. Den ovan är från restaureringshårdvara.

Jag går faktiskt efter en väggmonterad diskbänk eftersom jag inte behöver lagringsutrymmet och vill ha ett öppet och luftigt utseende, liknande diskbänken ovan. Här är några andra som jag har dragit inspiration från:

För mer fåfänga inspiration, kolla in vårt små badrum fotogalleri.

Fotokrediter: 1. House & Home december 2009 nummer, fotografering av Michael Graydon2. House & Home juli 2007 -nummer, fotografering av Michael Graydon3. House & Home April 2010 nummer, fotografering av Michael Graydon4. Maison & Demeure januari 2010 nummer, fotografering av Jean Longpre5. House & Home December 2006 nummer, fotografering av Virginia MacDonald

Leave a comment

Your email address will not be published.