Gäst kortartikel av Mike Panic: Digital data påverkar praktiskt taget alla aspekter av vårt liv i dag. Vi laddar ner MP3 -filer, registrerar dig för podcasts, skjuter tusentals på otaliga digitala foton, titta på strömmande TV och filmer via webben och e -postdokument fram och tillbaka.

Allt detta lägger till så mycket som en hel del digitala filer, men för det mesta är de inte vana vid sin fulla potential och inte heller hålls på en säker plats. Dessutom kan en person i huset vanligtvis bara få tillgång till dem när som helst. Med lite hjälp kan du snabbt automatisera säkerhetskopiering, lagring och centralisering av alla dina digitala data och njuta av dem i metoder som aldrig tidigare trott på.

Många hus har nu flera datorer i dem, en indikation på de “digitala” tiderna och ett vittnesbörd om exakt hur mycket vi använder datorer i våra dagliga liv; Men att köra flera datorer kan orsaka förvirring om var data lagras, till exempel musik, till exempel. iTunes förde oss billig, hög kvalitet, prisvärd musik och en utmärkt applikation för att hantera allt; Men om all din musik finns på datorn på ditt huskontor och du vill lyssna på musik i ditt bostadsutrymme på husets stereo, har du fastnat för att bränna CD -skivor. Återigen är detta inte praktiskt. Centralisering av dina ljuddata på ett sätt som kan driva musik till en Wi-Fi-utrustad ljudmottagare som Yamaha Neo HD eliminerar kravet att bränna CD-skivor varje gång du vill lyssna på musik på en plats i ditt hus som inte är rätt i Fronten på datorn som håller musiken.

Framstegen inom innovation har minskat kostnaden avsevärt i hustillbehör; Ta till exempel digitala fotoramar. Många av dem, som denna 10 ”design från Kodak, är Wi-Fi utrustade; Men sällan är de konfiguration på det sättet. De flesta individer upptäcker att det är lättare att bara fästa ett minneskort i dem och inte komma ihåg det. Problemet som håller det är att du nu är begränsad till vad som finns på kortet. Skjut nya bilder och vill visa upp dem så måste du gå över till ramen, dra ut kortet, kroka det lika mycket som din dator, överför bilderna till den och sedan sätta tillbaka den i ramen. Detta är inte praktiskt; Eftersom det finns automatiserade metoder för att driva data från en centraliserad plats till ramen via Wi-Fi.

Genom att använda en nätverksansluten lagringsgadget (NAS för kort) i hemmet, adresserar problem som att driva bilder till digitala fotoramar och ha musik tillgänglig var som helst i huset som din Wi-Fi-anslutning når.

Lyckligtvis är att köra en NAS -gadget nu mer överkomligt än någonsin. En NAS -gadget är i huvudsak en svår enhet som ansluts till din husrouter och kan nås av vilken dator som helst i ditt nätverk, trådbundet eller trådlöst. Western Digitals erbjudande, kallad My Book World Edition, kommer konfigurerad för att hantera House Automation, datalagring och säkerhetskopieringsbehov, vilket i huvudsak gör det till en mediaserver, Network Backup Gadget och Central Storage för alla andra digitala filer. Dessa funktioner skiljer det från andra enheter och gör att du kan göra dem alla snabbare, effektivt och omedelbart än någonsin tidigare

En av de primära funktionerna i My Book World Edition är förmågan att göra automatiska och ständiga säkerhetskopior av flera datorer och ta gissningen från vilka externa svår enheten går med varje dator. Ställ bara in programvaran och det gör allt annat regelbundet. Dessutom kan du återhämta dig förlorade, raderade eller saknade data i en bris med ett intuitivt gränssnitt.

Att hantera, automatisera och viktigast av allt, att ha omedelbar tillgång till dina digitala data har aldrig varit enklare. Med lite planering har några små investeringar i hårdvara och några enkla appar (som VNC för din iPhone), att ta övergripande hantering av allt digitalt i ditt hem, samtidigt som du automatiserar säkerhetskopiering och drivande innehåll ut, har aldrig varit enklare.

Val av NAS -enheter: Bygga en DIY -husserver på en budget: Hem NAS

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a comment

Your email address will not be published.