modeikon samt ikonoklast, författare, reporter samt tidning Maven, Toronto-född Jeanne Beker förstås som håll såväl som producent av den långvariga showen FashionTelevision, vilket ger namn som som som som Versace såväl som Lagerfeld till bostadsområden i 120 länder runt om i världen. Hennes trailblazing-yrke började vid 16 års ålder med en serie småskärmsuppträdanden, som följdes av en stint som studerade teater innan hon gick ner för Paris för att forska studie MIME. Tre tv -program, tre böcker (Jeanne Untottled: Adventures in High Style, The enorma utekvällar samt entusiasm för mode), två begränsade frigöringsplagg samt två tidskrifter (Sir såväl som FQ) senare visar hon inga indikationer att avgå som Kanadas allra första modekvinna. Om du inte fångar hennes backstage i Milanos filmning för FT, leta efter henne i domarens ordförande på Kanadas nästa toppmodell, vid en av de olika välgörenhetsevenemangen som hon är värd, och nu odödlig som en bratzdocka med namnet Jeanne B.

Vad får Beker i hennes klackar varje morgon? “Kör. Nej, överdriv, säger hon. “När du har en passion är det utmattande ja, liksom du spenderat, men det är spännande på exakt samma tid. Jag slutar inte när som helst snart. Jag säger alltid att om du tror att du har kommit är det troligt att det är dags att lämna. ”

House & Home: Vad tycker du om många om ditt hem?

Jeanne Beker: Jag gillar sanningen att jag har fyra eldstäder – en vardera i mitt sovrum, kontor, bostadsområde och Den. Jag gillar den mysiga värmen i en eld.

H&H: Förklara din stil.

JB: eklektisk. Jag har några konventionella möbler integrerade med anmärkningsvärd konst på väggarna – den metod du kan binda en stor halsduk runt halsen för att verkligen gunga en konventionell outfit.

H&H: Har du ett föredraget färgschema?

JB: Jag gillar mitt sovrum, som har gula väggar såväl som blå-vita toile-draperier. Det är den glädje jag älskar. En kompis sa till mig att det inte finns något mycket bättre än att vakna lika mycket som ett gult rum.

H&H: Är du en samlare av någonting?

JB: Jag samlar kvällspåsar. Jag har fortfarande den jag tog med mig till min underbara sexton – en liten, ljus silverplastpåse. De är som minnesmärken från alla speciella evenemang i mitt liv.

H&H: Förklara din idealiska tillflyktsort.

JB: En ultralång helg på min gård. Jag får min reparation av fantastiska på kretsen, men ingenting slår komforten och glädjen av att vara omgiven av de människor jag gillar i mitt lilla 1842 Stone Farmhouse i Northumberland, Ont.

H&H: Vilken stad upptäcker du inspirerande?

JB: Att åka till Paris för couture är alltid högst upp i min lista eftersom du ser att dessa designers drar ut alla stopp och låter deras fantasier flyga.

H&H: Vems personliga stil beundrar ni många?

JB: Alla som är positiva och bekväma i sin egen hud. Mina döttrar [åldrarna 18 såväl som 21] är ett fantastiskt exempel – det handlar inte om etiketter, det handlar om deras kreativitet.

H&H: Namnge tre personer du vill ha på en middagsfest.

JB: Min avlidne far, Joseph Beker, Coco Chanel samt Paul McCartney. När jag växte upp med en affisch av Beatles över min säng, trodde jag någonsin att jag skulle skrubba axlarna med honom?

H&H: Exakt hur definierar du skönhet?

JB: Acceptance. Jag tror att med det kommer en typ av fred som går utöver vad jag kan säga är underbart när jag arrangerar ett skott för min tidning.

H&H: ytan den här meningen: “Jag känner mig många bekväma när …”

JB: Jag är med människor som jag älskar.

Leave a comment

Your email address will not be published.