När Amy skickade bilder på hennes bostadsyta några korta veckor efter att vi piskade upp en anpassad humörskiva för hennes utrymme, kunde vi inte vänta med att dela varorna! Här är hennes brev:

Jag är så glad att dela mina “efter” -foton med dig! Jag gillar absolut mitt nya utrymme såväl som alla andra. Jag hade en firande fredag kväll såväl som modifieringarna var en enorm hit. Roligaste kommentaren var “Nu när du har förändrat den, måste jag bara säga att tegelstenen var fruktansvärd!” Det knäckte mig sedan jag var tvungen att hålla med! Förutom att använda din motivation kunde jag till och med spara pengar och återanvända några saker som vi redan hade. Vi hade redan runda kaffe- och slutbord, så jag använde dem. liksom jag använde några råd från din “hur man” -sektionen för att spraya den befintliga fläkten med Rustoleum för ett helt nytt utseende. Jag gillar väggfärgen du valde så mycket (BM Sepia Tan 1116) att jag målade ingången exakt samma färg och är på väg att måla hallväggarna exakt samma färg. Vi gillade också ditt koncept med en mörkare accentvägg nära köket, samt gick en skugga mörkare (BM traditionell karamell 1118). Jag har inte hängit upp någon typ av konstverk ännu, men jag planerar att rama in några av mina fotografier snart. Makeover var mycket arbete (särskilt tegel!) Men så värt det! Jag är verkligen på soffan att skicka detta till dig när du tittar på en film. Vi hängde aldrig på här tidigare eftersom det inte kändes mysigt eller välkomnande. Nu vill vi vara i just här såväl som min andra hälften fortsätter att säga exakt hur anmärkningsvärt det ser ut så bra som han inte ens ville att tegelsten skulle bli målad till en början! Tack igen så mycket! Du kommer snart att höra från mig när det gäller mitt kök! -Ma

För att uppdatera allas minne, här är Amys bostadsyta innan översynen:

Våra föredragna videor

Lärars lounge -makeover
Vi hjälpte till att tillhandahålla en offentlig grundläggande institutioninstruktörer som loungar en bistroinsprierad omvandling med hjälp av en regional entreprenör samt generösa donationer

Fler videor

0 sekunder av 2 minuter, 50 sekunder

Bredvid
Final utanför hemturnén
03:20

leva
00:25
02:03
02:50

Och här är exakt samma område efter vår anpassade humörbrädet makeover:

Gör inte Amy ett enastående jobb?! Vi gillar vad som helst från den friskade spisen till den mysiga mönstrade mattan, liksom av programmet de gyllene vete tonerna i gardinerna såväl som på väggen (särskilt den accentväggen nära köket) lägger verkligen en hel del värme såväl som Atmosfär till rymden. Förutom att du förstår älskar vi att Amy fick all DIY på oss såväl som spraymålade den befintliga fläkten för att få den att fungera. sådär!

Så vad tycker ni? Någon typ av föredragna delar eller vänliga ord att gå vidare till Amy i gengäld för att skicka henne underbara efter bilder på vår väg? Låt oss ge kvinnan en runda med online -applåder!

UPPDATERING: Vi kan tyvärr inte längre upptäcka tiden att hantera klientens beställda humörbrädor (vi piskar nu upp allmänna motivationsstyrelser istället) Men om vi någonsin återinför dem kommer vi att göra ett stort tillkännagivande!

Fler inlägg från Young Home Love

Leave a comment

Your email address will not be published.