Polska Wise House Expert Fibaro levererar nu sin nya Z-Wave Smoke-sensor. Betecknat “förmodligen den minsta trådlösa röksensorn i världen” integreras också £ 60 -systemet med många trådbundna larmsystem som erbjuds på marknaden.

Avancerad produktionsinnovation möjliggjorde väsentligt minimera sensorkomponenterna, vilket gör Fibaro -sensorn till den mest avancerade prylen av den typen som erbjuds på marknaden, liksom vår verksamhet ledande inom tillverkningen av trådlösa röksensorer.

Du kan länka sensorn till 12 eller 24 VDC -adapter om du vill. Eller lämna det i batteridörningsläge samt glädja dig över så mycket som 3 år oavbruten drift. Tjocka förstärkta väggar som avbryter trådlös kommunikation? Du kan länka fibaro röksensor till ett larmnav med en tråd.

Den inbyggda RGB-LED-signaldioden kan användas för att signalera Z-Wave-nätverksområdet. Rätt kommunikation med House Center 2 Controller är basen för välarbetande Fibaro Intelligent House -system.

Vår sensor kan interagera med ett larmsystemnav med kabel eller trådlöst med Z-Wave-nätverket. Även om Z-Wave Network-sorten också är en vecka för att möjliggöra direkt kommunikation med House Center 2, kan var och en av systemgadgetsar upprepa radiosignal som möjliggör för installation av fibarosystemelement i det längsta kroken i ditt hem.

Kolla in videon nedan för mycket mer om rökdetektorn plus detaljer om den nya Fibaro Z-Wave Motion Sensor som snart introducerar (runt 2:00-märket) samt kassera gestsensorn i slutet också.

Finns från Amazon

#
Förhandsvisning
Produkt
Betyg
Pris

1
MCO House A8-9 multisensor/z-våg plus temperatursensor, fuktighet, PM2.5, CO2, COV, PIR, belysning, …
Inga poäng än
216,58 £
komma på Amazon

2
Fibaro kompatibel med smartphone FGSD-002 rökdetektor
96 recensioner
£ 54,99
komma på Amazon

3
Frient Intelligent Smoke Alarm | Trådlös avslutande sensor | Omedelbar anmälan | EN 14604 | …
64 recensioner
£ 33,69
komma på Amazon

fibaro.com

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Senaste uppdateringen 2021-10-04 / affiliate-länkar / bilder från Amazon Product Marketing API

Leave a comment

Your email address will not be published.