Mycket få människor överväger att inrätta en projektor för sitt hus. Vi har haft en på taket i AV -rummet i det automatiserade hemmet sedan 1999. Då var det ett 50 kilo CRT -monster, i dag är det en mycket mer Svelte LCD -affär.

Vi har lekt med att lägga till projektorer i andra rum runt huset så när Mpow frågade oss om vi ville prova en av deras mini LCD -bärbara multimediaprojektorer kunde vi inte vänta med att få tag på det.

Första saker först, detta är ingen 4K eller till och med HD Home Cinema Stunner. Även om det kommer att ta ett 1080p -flöde, är det en billig 800 x 480 enhet som du kan hålla i ena handen och ta med dig var som helst (208mm x 168mm x 78mm – 944G).

Uppstart

Lådan inkluderar projektorn, kraftledningen, fjärrkontrollen (batterier ingår inte), en HDMI -ledning en analog AV -kabel och en liten manual.

Min dotter ringde hagelgevär och så gick projektorn in i sitt rum. Det finns en justerbar fot längs framkanten som gör att du kan höja den men du kan fortfarande behöva lägga till en bok eller något under den för att få den bästa vinkeln

Det finns gott om I/O – klicka på bilden nedan – inklusive HDMI- och VGA -ingångar. Projektorn levereras med en 18 månaders garanti och 1200 lumens glödlampa LED -glödlampa är rankad i “upp till 20 000+ timmar”.

I användning

För att testa saker som vi anslutit till en Chromecast, finns det hjälpsamt ett 5V (500 mA) USB -uttag för att driva det från höger på baksidan av projektorn. Du kan ansluta ganska mycket vad som kan mata ut 1080p till HDMI eller som har VGA.

Den inbyggda högtalaren är inte något du praktiskt kan använda, särskilt över ljudet från fläkten. Vi körde en kabel från hörlursuttaget till inmatning av sovrummet Sonos och det var perfekt.

Med hjälp av Plex genom Chromecast tittade vi på några filmer såväl som YouTube -videor och tyckte att bilden är förvånansvärt tilltalande och helt användbar.

Vi projicerade just på sovrumsväggen som fungerade bra. Specifikationerna citerar en 32 ″ -bild när 1,5 m från skärmen går upp till en 120 ″ bild på 3 m så du måste vara tillbaka från din vägg lite för att få en största diagonal bild.

Det finns ett manuellt tumhjul för att justera både fokus och Keystone -korrigering (detta snedar bilden när projektorn inte är vinkelrätt mot skärmen). Fjärrkontrollknapparna dupliceras också ovanpå maskinen.

Dom

Även om detta inte är en snygg HD -maskin, med vår rabattkod under det är inte mycket mer än priset på några smarta glödlampor. Det är ett idealiskt sätt att doppa tån i projektorvärlden med någon avslappnad film som njuter eller SD -spel.

Här är detaljerna om hur man använder 10% rabattkod som MPOW har skickat för automatiserade hemläsare, men var snabb när den löper ut i slutet av veckan.

Finns från Amazon

#
Förhandsvisning
Produkt
Betyg
Pris

1

Mini -projektor, Clokowe Portable Home Movie Projector med 6500 Lux, Full HD 1080p Video Projector …

262 recensioner

£ 67,99

Köp på Amazon

2

Mini -projektor, Vamvo YG300 Pro Portable Projector 1080p Full HD Stöds, Movie Projector …

2 762 recensioner

£ 69.99

Köp på Amazon

3

Yaber WiFi Projector Mini Portable Projector 6500 LumenS 1080p Full HD Projector [projektorskärm …

2 509 recensioner

76,49 £

Köp på Amazon

Beställ bara maskinen från Amazon UK med den här länken och ange sedan koden TCNLDOA3 vid kassan (kod giltig till 30/10/16).

xmpow.com

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Senaste uppdateringen 2021-10-04 / affiliate-länkar / bilder från Amazon Product Advertising API

Leave a comment

Your email address will not be published.