Belkin avslöjade några tillägg till deras Wemo House Automation -sort på CES den här veckan inklusive en ny LED -belysningsstart, Wemo Wise LED -glödlampor och en trög spis (verkligen ).

Bland dessa nya Wi-Fi-drivna prylar är en lämpligt namngiven $ 50 “Maker” -modul. Det syftar till att förse DIYers med en grundläggande metod för att integrera WEMO -hantering i sina hacks såväl som projekt.

Det kommer i sin tur att förse dem med webblänkad hantering av alla typer av gadget som de bygger, samt gör det möjligt för dem att hantera från en iPhone, iPad (iOS) eller Android -mobil enhet.

Systemet drivs med hjälp av ett mikro -USB -uttag samt har 36V öppna reläkontakter. Belkin State Gadgeten kommer också att gränssnitt till en stor variation av sensorer med låg spänning (5V) samt kan använda IFTTT Cloud Logic också …

WEMO -tillverkaren ger DIYers möjlighet att utveckla sina egna WEMO -alternativ genom att lägga till webbanslutning till alla typer av gadget som hanteras med en DC -switch, såsom forskningsstudierobotik, motorer, sprinklersystem, antenner samt mer. En liten modul som leder till lågspänningsanordningar, WEMO -tillverkaren låter dig också screena samt hantera en stor variation av 5V DC -sensorer var som helst med en smartphone eller surfplatta.

Wemo Maker hanteras med exakt samma gratis WEMO -app som befintliga WEMO -produkter samt integrerar enkelt i WEMO -ekosystemet, vilket gör att du kan producera rutiner eller omedelbart hantera WEMO -tillverkaren med sensorinmatningar. Avaktivera ditt sprinklersystem om våthet upptäcks eller öppnar persiennerna vid soluppgången från måndag till fredag. Wemo Maker arbetar också med IFTTT, som låter dig producera specialiserade recept som tar med sig webben till dina fingertoppar.

Bildkredit: Revision3 Tekzilla

Vi har bett Belkin om ett brittiskt introduktionsdatum såväl som vi kommer att uppdatera det här inlägget när de svarar. WEMO-tillverkaren set plus den nya LED-belysningsstarteruppsättningen, WEMO WISE LED-glödlampor samt crock-pot wemo trögkokare bör alla erbjudas i USA i vår.

WEMO erbjuds från Amazon: Belkin.com

#
Förhandsvisning
Produkt
Betyg
Pris

1
TP-Link Tapo Wise Plug Wi-Fi-uttag, fungerar med Amazon Alexa (Echo samt Echo Dot), Google Home, …
40 811 recensioner
£ 18,82
komma på Amazon

2
Wise Plug Tiny 13A WiFi Outlet fungerar med Amazon Alexa, Google House samt SmartThings, Wireless …
210 recensioner
£ 36,99
komma på Amazon

3
Echo (4: e generationen) | Med premiumljud, Wise House Hub samt Alexa | Skymning
30 750 recensioner
£ 89.99
komma på Amazon

4Echo Flex – Voice Hantera Wise House -prylar med Alexa
15 352 recensioner
£ 9,99
komma på Amazon

5
klokt lås, Ruveno smal klokt dörrlås, fingeravtryck dörrlås, nyckelfri ingångsdörrlås, dörrlås …
60 recensioner
£ 169.99
komma på Amazon

6
SwitchBot Wise Switch -knapptryckare – Ingen ledning, trådlös app eller timerkontroll, använd SwitchBot Hub …
9 856 recensioner
£ 25,00
komma på Amazon

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Senaste uppdateringen 2021-10-04 / affiliate-länkar / bilder från Amazon Product Marketing API

Leave a comment

Your email address will not be published.