LightWaverf -systemet från JSJS Designs erbjuder ett brett utbud av snygga, prisvärda hemautomatiseringsmoduler som enkelt kan monteras i alla hem.

Efter en lång graviditetsperiod är företaget redo att lansera sitt uppvärmningskontrollområde som kommer att vara en del av den nya professionella serien. Med armprocessorer kommer systemet att inkludera pannkontroller, termostater och termostatiska radiatorventiler.

TRV: erna fungerar i kombination med en LightWaverf -värmningsomkopplare för att ge ett helt fjärrstyrt värmesystem där varje kylare kan styras individuellt från en smartphone eller surfplatta -app. Du kan skapa veckoprofiler, övervaka och ställa in temperaturerna i realtid och spara energi med en magnetisk trigger för att upptäcka öppna fönster och avvisa radiatorer individuellt.

Relaterat: Läs vår djupgående LightWaverf-recension

Företaget kommer att officiellt avslöja sin trådlösa inhemska uppvärmningskontrollfamilj på ‘Gadget Show Live’ nästa månad. Men de verkar ha en mjuk lansering på gång med vissa produkter som redan är tillgängliga att köpa.

Ledande British Home Automation Developer LightWaverf kommer att lansera ett nytt element till sin Connect -familj av trådlösa “Smart Home” -produkter på Gadget Show Live 2014 i april. Det tekniskt avancerade uppvärmningsområdet möjliggör exakt övervakning och kontroll av inhemska värmesystem med hjälp av en smartphone, surfplatta eller PC. Hemägare kommer snart att kunna ställa in, övervaka och kontrollera pannan på/av -tider, enskilda rumstemperaturer och till och med temperaturen i “zoner” genom huset, var som helst i världen med hjälp av internet. Specialiserade uppvärmningsenheter kommer nu att inkludera pannkontroller, termostater, termostatiska radiatorventiler (TRV) som alla har trådlös anslutning och internetåtkomst via någon bredbandsrouter.

Klicka ovan för version i full storlek

Hela utbudet av LightWaverf-uppvärmningskontroller kommer att finnas tillgängliga via detaljhandels- och internetbutiker från mitten av sommaren 2014.

24 recensioner

Lightwave LW922 SMART Uppvärmning TRV, 2 V, vit
Skruva på/av montering för enkel utbyte av befintliga ventiler – adaptrar ingår för att passa de flesta radiatorer
Kontrolleras av Home Thermostat eller via Light Wave Smartphone -appen
Spara energi genom att bara värma de rum du behöver

Köp på Amazon

LightWaverf.com: LightWaverf tillgänglig från Amazon

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Senaste uppdateringen 2021-10-04 / affiliate-länkar / bilder från Amazon Product Advertising API

Leave a comment

Your email address will not be published.