“Jag har den enklaste smaken,” uttalade den berömda mode-framåt-vits såväl som författaren, Oscar Wilde, innan jag lägger till, “Jag är alltid nöjd med de bästa.” CityLine -designern Janette Ewen skulle absolut instämma. Hon har anklagats för att dekorera entrén såväl som matplatsen för Eurodale Dream House 2010 på National House Show (NHS), samt planer på att genomföra dessa områden med ett överdrivet, litterärt tema. (Den här bloggen såväl som Bit Projects Guide sponsras av NHS.)

“Jag gillar att etablera en berättelse bakom varje område som jag stil,” beskriver Ewen. ”I den här historien föreställer jag mig en århundradets författare – en dandy som gillar att stanna ute sent och sedan komma hem och skriva. Jag föreställer mig att matplatsbordet är där han gör sitt arbete, med pappersark som flyger ut ur skrivmaskinen, liksom huvuden på mytiska varelser på väggarna, som han dödade i sin fantasi. ”

Denna skåpskärm från tvärdekorationen och stilen i Vancouver fångar absolut den smaken, säger Ewen.

Ewen påverkades särskilt av de dekorerande teman om fantasi samt avancerade på skärmen på Maison et Objet 2009 Style Fair i Paris. (Se några av hennes mycket älskade områden nedan.) “Det är inte annorlunda med den fantastiska depressionen, när fantasin slutade bli enorm,” säger hon. “Det handlar om att få en attraktiv look för mindre.”

Idén om fantasi kontra sanning kommer att spela stort i Eurodale Dream House matsal. “Jag kommer att ha utomhus som kommer in, med is eller vatten som kommer i ett som ett harts, tillsammans med mossa och blommor,” säger Ewen. Ur ett dekorationsperspektiv, tro ojämförda stolar, blommönster, ljuskronor, kristall, staplade vintage rätter samt tapeter från Graham & Brown som har lagrats såväl som stenciles på toppen. “Det är Oscar Wilde Chic,” säger hon.

Dessa handskulpturer vid tvärdekorationen och stilen erbjuder exakt samma känsla av surrealism.

När det gäller färgpaletten kommer den att vara extremt naturlig. “För färgerna tror jag Sage miljövänliga och svarta”, säger Ewen. Alla färger kommer från naturliga aspekter som miljövänlig mossa såväl som gula tulpaner, tillägger hon. Förutom att eftersom hon bara kan betala för ett vitt enhörningshuvud för väggarna, så får hon såväl att hennes team smutsiga och producerar extra huvuden med pappersmché. “Jag gillar att metodens modedesigner John Galliano producerar modevisningar som vändes upp och ner”, säger Ewen. “Det här kommer att vara så – verkligen knäppa.”

Se Ewens stilar samt få mycket mer stil motivation genom att kolla in Eurodale Dream House 2010 på National House Show mellan 19 till 28 februari 2009. (Förskottsrabatterbiljetter erbjuds nu – Spara $ 5 genom att använda rabattkoden: Hus.) Plus, få lösningar på alla dina husdekorationsdilemma (och en möjlighet att vinna priser) i vår bitprojektguide.

Fotokrediter:

1-4. Janette Ewen

Leave a comment

Your email address will not be published.