Enkelt automatisering har just meddelat sin nya tjänst designad för självbyggare. Paketet innehåller ett antal element inklusive designkonsult, hårdvara, programvara, installation och support …

“Det innovativa” Home Builders ‘Pack “från Simply Automate har utformats för att fokusera på att tillhandahålla de kombinerade fördelarna med säkerhet, bekvämlighet, miljö och livsstilsförbättring som Smart Home Technology levererar. Självbyggare som letar efter differentiering och individualitet i sitt hem vill helt enkelt automatisera smarta hemlösningar för att lägga till både överklagande och återförsäljningsvärde till sina hem. Den nyligen lanserade “Home Builders ‘Pack” ger utvecklare en one-stop-shop för Smart Hemlösningar och samlar de mest populära funktionerna i en hemhanteringsinstallation. Enkelt Automates “Home Builders ‘Pack är helt anpassat för att tillgodose individuella behov och kan inkludera alla följande beroende på kravet från självbyggaren-integrerad belysning, digital säkerhet, helhusljud/ visuell, automatiserade fönsterbehandlingar och total hemkontroll via smarta fjärrkontroller och pekskärmar. Packet är baserat på Harmony, ett användarvänligt PC-programvarusystem som gör att du kan styra många olika aspekter av ditt hem från ett enda gränssnitt. Detta “startpaket” uppfyller inte bara de självbyggarnas konventionella behov utan ger en utmärkt bas för husägare som vill utöka och utveckla mer komplexa smarta hemmapplikationer i framtiden.

Från och med gratis konsult på plats och utvärdering av lokalerna, till full installation och pågående support, erbjuder helt enkelt Automates “Home Builders” -paket en omfattande lösning på den spännande men ibland skrämmande världen av smart hemteknologi. ”

www.simplyautomate.co.uk

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a comment

Your email address will not be published.