När vinterkanter närmare för oss på norra halvklotet vänder tankarna återigen till att värma våra hem. Den här nya enheten lovar kostnadsbesparing och dess beröringsskärmskönhet tillsammans med Wi-Fi-anslutning ger dig tillgång till ditt VVS-system från Internet.

”Ecobee, ett företag som ägnar sig åt att hjälpa konsumenterna att spara energi, spara pengar och minska deras miljöpåverkan, har just avslöjat sin första produkt, Ecobee Smart Thermostat. Hemägare kan enkelt programmera denna nya programmerbara termostat och helt enkelt använda sin pekskärm, eller över internet, var som helst, på några sekunder.

Ecobee Smart Thermostat är en attraktiv, modern utseende konsumentelektronisk enhet med en lättläst LCD-skärm med full färg, med pekskärmsteknologi. Termostaten ansluter till husägarnas standard WiFi (Wireless Network), vilket ger dem fjärråtkomst till deras termostatinställningar från alla datorer. Dess guidade “Wizard” -funktion leder husägaren genom varje steg i programmeringsprocessen med en serie enkla frågor.

“Vanliga, gamla stilprogrammerbara termostater, om de används korrekt, spara husägare cirka 15-20% av sina uppvärmnings- eller kylräkningar i genomsnitt,” säger Ecobee President & VD Stuart Lombard. “Men det tar en raketforskare att ta reda på hur man programmerar dem, så att människor inte använder dem och får inte de energibesparingar de kunde.”

Lombard förklarade att han grundade företaget eftersom han ville minska sin energiförbrukning i hemmet och hade problem med att programmera sin egen hemmastermostat. Han trodde att det måste finnas ett bättre sätt. “Ecobee -filosofin är” grönt gjort lätt “!” Han kommenterade. “Vi kan göra en positiv miljöpåverkan om vi gör bevarande till ett enkelt och enkelt val.”

Med hjälp av teknikplattformen Ecobee har etablerat för sin smarta termostat kan nordamerikanska verktyg kommunicera en-mot-en med sina bostadskunder för att skicka dem märkesmeddelanden, varningar och meddelanden om efterfrågesvar. I hela Nordamerika integrerar verktyg nya räntestrukturer för att driva minskningen av den högsta efterfrågan. Ecobee Smart Thermostat gör det möjligt för dem att stärka sitt gröna ledarskap på samhällsnivå genom att stärka enskilda kunder med de verktyg de behöver för att anpassa sig till nya räntestrukturer så att de kan spara energi och kontrollera sina verktygsräkningar.

Den smarta termostaten kan förbeställas online på Ecobee’s webbplats (www.ecobee.com) för leverans i början av 2009. Det kommer också att finnas tillgängligt från utvalda VVS-tekniker. Företaget säger att produkten som säljer för $ 385 kommer att betala för sig själv med energikostnadsbesparingar inom de första 12 – 18 månaderna.

Ecobee har redan fått höga utmärkelser: det vann två priser under den senaste månaden – innan han lanserade sin första produkt:

Den 16 september valdes Ecobee till ett rött sill topp 50 -företag som firade de mest innovativa och lovande företagen,

Det valdes som ett Canada Top 10 -teknikföretag den 24 september

Lombard säger att företaget, som grundades 2007, kommer att rikta in sig på de stora marknaderna för uppvärmning, kylning och ventilation, respons på verktygets efterfrågan och grön automatisering. Ecobee uppskattar att åtta miljoner termostater installeras i Nordamerika varje år, med en programmerbar termostatförsäljning på cirka 1 miljard dollar per år. “Dessa marknader är för en enorm skakning,” sade Lombard. ”Det växer medvetenheten om behovet av hemkraftsbesparing på grund av höga energipriser, brist på kapacitet inom det elektriska nätet, en föränderlig regleringsmiljö och växande oro över miljöfrågor, inklusive global uppvärmning och konsumenternas önskan att minska sin miljökonsekvens . ””

www.ecobee.com

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller prenumerera på vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade via e -post, direkt till din inkorg varje dag.

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a comment

Your email address will not be published.