webbredaktör Adena Leigh delar House & Home’s många fästade bilder.

Tänker du på dagarna före Pinterest? Jag tittar på dem med en slags charmig nostalgi; Anteckningsböcker fulla av överlappande färgchips, magasin tårar och klotter från mjölkiga pennor. Flash framåt till 2016, liksom inte bara har jag behärskat konsten med digitala motivationsbrädor, men jag tror inte att jag kanske kan online som innovativt liv utan Pinterest.

Det har denna underbara förmåga att upptäcka den perfekta bilden – en som skildrar exakt vad jag föreställde mig, bara bättre. Liksom mig har du troligtvis tillbringat timmar i strävan efter den eftertraktade hjälten. Så jag rundade upp de övre stiften på HouseandHome.com under det senaste året, och jag hoppas att en av dem kommer att vara precis vad du söker efter – bara du behöver inte gå ner i ett pinterest kaninhål för att upptäcka det.

En brusande öppen spis är stjärnan i detta handelshushållsutrymme av designern Allison Willson från Sarah Richardson Design. Hits of Gold såväl som en djup röd matta ger ännu mycket mer värme till vår 10: e många framstående stift.

Se mycket mer av det här huset på H&H TV.

Fotograf: Stacey Brandford

Designer: Allison Willson

Enkel, organiserad såväl som enkel på ögat, detta pegboard -lagringskoncept kom in på vår nionde mest populära bild på Pinterest.

Få mycket mer skjul lagringskoncept här.

Fotograf: Michael Graydon

Källa: Hem & hus juli 2012

Designer: Stacy Begg & Lauren Petroff

Blogger och designer Jacqueline Clarks hyra är full av pin-värdiga idéer, men hennes randiga kontorsknör ultimata på vår åttonde mest framträdande stift.

Se hela husresan på H&H TV.

Fotograf: Jason Stickley

Designer: Jacqueline Clark

Marmortågplattor, utformade öppna hyllor och ett fönster fullt av solsken, detta spektakulära lilla kök har alla framställningar av en idealisk pinterest -bild.

Se mycket fler kök med öppna hyllor här.

Fotograf: Donna Griffith

Källa: Hem & House Kitchens & Baths Autumn 2013

Designer: Sarah Keenleyside & Lindsay Konior från Quanūk Interiors

Den avgörande bekväma vintersäsongen, detta rustika sovrum i ett historiskt landshem är just där du vill vara på en kylig såväl som snöig natt.

Se mycket mer av det här huset på H&H TV.

Fotograf: Donna Griffith

Källa: Hem & hus december 2013

Designer: Ann Johnston Style Consultants samt Ray Murakami

Svarta inramade fönster häller naturligt ljus i detta traditionella såväl som modern matplats, som är vår femte många framstående stift. Tankeväckande styling på bordsskivan ser naturlig ut och okonverterad.

Se mycket mer av det här huset på H&H TV.

Fotograf: Alex Lukey

Designer: Rachel Fox

Detta kökområde av designern Samantha Sacks är ett av de mest älskade områdena på HouseandHome.com. Valnötsskåp såväl som Sputnik-stil ljusarmatur erbjuder en cool 70-talskänsla, medan samtida slutför balansen utseendet.

Se mycket mer av detta område på H&H TV.

Fotograf: Donna Griffith

Designer: Samantha Sacks

Terrarier är bäst nu, liksom detta vi presenterade från vintersäsongsträdgården av Emma Hardy kom in på våra tredje många framståendestift.

Lär dig exakt hur man gör detta DIY: Glass Jar Terrarium.

Fotograf: Debbie Patterson

Källa: Vintersäsongsträdgården av Emma Hardy

Kelly Wearstler-material såväl som en Chevron-backsplash är receptet till en mycket fästbar bild, som det ses i detta trendiga kökområde av designern Erin Feasby.

Se mycket fler kök med kontrasterande skåp här.

Fotograf: Valerie Wilcox

Designer: Erin Feasby från Feasby & Bleeks

Trumrulle snälla … vår topp Många framstående stift är Sarah Hartills DIY Paper Garland. Roligt såväl som festligt, det är den lämpliga metoden att jazza upp ditt hus för en fest!

Lär dig exakt hur man gör denna DIY: pappersarland.

Fotograf: Ashley Capp samt Valerie Wilcox

Designer: Sarah Hartill

Leave a comment

Your email address will not be published.