ah, sommartid kommer att vara här så extremt snart, liksom jag kan inte sluta tro på att njuta utanför måltiderna, läsa i skuggan och underhålla gäster i stil.

Nu är den lämpliga tiden att tänka på att förlänga din inomhusstil i ditt yttre utrymme. När du planerar, kommer du inte att komma ihåg metoder för att hålla din trädgård eller uteplats gratis för frustrerande myggor såväl som andra skadedjur. (Den här bloggen sponsras av Mega-Catch ™.) Det handlar inte bara om bekvämt underhållande-att begränsa din exponering för myggor minimerar din fara för att få West Nile-virus, enligt Health and Wellness Canada.

Här är några utanför bostadsområden som får dig att drömma om solsken, bra affärer och färska måltider (utan myggor).

Här ramar vinstockar helt fönster såväl som dörrar, samt förvandlar en annars vanlig vägg till en dramatisk, miljövänlig kontaktpunkt. Allt det rika grönska kan dock också dra in buggar, så tänk på ett alternativ som kommer att avvärja dem. Mega-Catch ™ är ett system som blir av med myggor såväl som andra irriterande flugor (inklusive sandflugor, svarta flugor såväl som mitten).

I maj släpper Mega-Catch ™ nya såväl som förbättrade myggfällor i Kanada: Pro 900-serien Ultra, Premier XC, Premier samt Alpha, alla med en stor variation av funktioner. Premier XC, ett nytt tillägg till sortimentet, kan dra in myggor såväl som andra bitande insekter från så mycket som 120 meter bort. Genom att använda speciell energi såväl som belysningsskärmar som förstås för att rita myggor drar det dem mot tillverkaren såväl som bort från din firande eller middag. Du kan förbättra alla typer av systemen genom att använda doftremsor som förbättrar fångsthastigheten. Dessutom kan du uppgradera din Premier XC -fälla med en funktion som replikerar mänsklig andning genom att släppa små doser av koldioxid för att dra in mycket fler buggar. Den funktionen är inte nödvändig, men om du har en äkta myggfråga kanske du vill tänka på den-det ökar området som täcks av en tillverkare från 1 tunnland till 1,5 tunnland, liksom fångsthastigheterna med så mycket som 300-400 procent.

Denna trädgård har en yttre matplats och vardagsrum. Att använda olika utemöbler för de två områdena definierar utrymmena, liksom höga planterare producerar en modern bakgrund för bordet. Att ställa in fällor bort från underhållande områden för effektiv hantering som inte försämrar dekorationen. Oavsett vilken del av världen du bor i kan du fortfarande ansluta fällorna eftersom de har ett universellt spänningssystem. Fällorna tar inte heller in en hel del energi – Ultra XC såväl som främsta fällor använder mindre kraft än en 40 watt glödlampa samt Alpha endast 20 watt.

Och för de som är intresserade av såväl inställningar som reparationer är alla fällor beredda att vara anslutna, liksom snabbt kan fixas om det behövs, bara med en skruvmejsel. Att använda en fälla kommer att förvandla alla typer av inomhus-utomhusområden (som garaget ovan) till ett användbart underhållande område där du inte behöver erbjuda med bitande buggar. Med en moderniserad på internetbutiken kan kanadensare (och de någon annanstans i världen) köpa en Mega-Catch ™ -fälla var som helst i landet, precis i tid för höjden myggsäsong från maj till september, liksom produkterna Inkludera både franska såväl som engelska etiketter och instruktioner. För mycket mer information om den här produkten, se Mega-Catch ™ webbplats.

Förutom att använda fällor finns det fantastiska saker du kan göra för att minimera antalet myggor som bugar dig såväl som din familj. Till exempel, med några dagar, tomt eller modifieringsvatten i allt som samlar vätskor, som fågelbad, vada pooler samt krukväxter, säger hälsa och wellness canada. Denna lounge vid poolen verkar som en avancerad utväg, men när poolen är täckt kommer regn att samlas på toppen, så dränering rekommenderas. Ofta att klippa din gräsmatta såväl som att trimma buskar hjälper också till att minimera buggar.

Besök webbplatsen Mega-Catch ™ för att upptäcka exakt hur Pro 900-serien Ultra, Premier XC, Premier och Alpha Traps kan fungera i ditt yttre utrymme.

För mycket mer utanför levande idéer, se vår trädgårdsarbete och utanför levande avsnitt. Dessutom, njuta av dessa inspirerande uteplatser såväl som bakgårdsfoton!

Fotokrediter: 1. Hem & House juli 2009 nummer, fotografering av Michael Graydon2. Mega-Catch ™ 3. Hem & House May 2008 -nummer, fotografering av Michael Gradyon4. Hem & House juni 2008 nummer, fotografering av Donna Griffith5. Hem & House April 2009 -nummer, fotografering av Michael Graydon6. Hem & hus april 2009 -nummer, fotografering av Michael Graydon

Leave a comment

Your email address will not be published.