Ozzy Wise House Specialists CommandFusion har just avslöjat en ny allt-i-ett-nätverksbar kontroller som förstås som solo.

Solo är designade för husetautomation såväl som industriella marknadsutrymmen och levererar en mängd olika hanteringsportar som dessutom kan läggas till med hjälp av tillväxtkort.

CommandFusion State Solo är särskilt skapad för att leverera enstaka utrymmen samt mindre installationer med en kraftfull hanteringsprestanda till en kostnadseffektiv kostnadspunkt.

Viktiga funktioner inkluderar en Ethernet -anslutning, en rad ofta utnyttjade hanteringar, en kraftfull policy samt ordna motor, molnspårning och två platser för framtida expansion.

En mängd olika hantering av porttillväxtkort kommer också att erbjudas strax efter lanseringen, dessa kort kommer att göra det möjligt för individen att anpassa solo för att passa deras krav. Förmågan att lägga till extra RS232/422/485 -portar, IR -portar, reläer eller andra hanteringsportar kommer att vara extremt grundläggande och kostnadseffektiva. Öppna protokoll kommer att göra det grundläggande att gränssnitt med tredje celebration manage -system, liksom integration med CommandFusions egen IViewer -mobilapplikation kommer att vara en grundläggande affär.

Funktioner

2 x RS232 portar

6 x IR eller 1 Metod RS232 -portar

4 x torr kommer i kontakt med insatsvaror

Ombord IR BLASTER

Ombord IR -elev

2 x tillväxtkortsplatser

Ombord äkta tidsklocka med batteribackup

USB -anslutning för PC -kommunikation och kontroll

USB Hold -anslutning

Schemaläggning och policyer för evenemang såväl som tid utlöste makron

Webbläsarkonfiguration (ingen programvara för programvara som krävs)

Integration med CommandFusions kommande molntjänst för fjärrspårning samt loggning

Solo kommer att ha en uppskattad detaljhandelskostnad på $ 770 AUD (cirka 360 £) samt kommer att erbjudas med CommandFusion -leverantören samt återförsäljarnätverk eller från CommandFusion Store. Den nya solo kommer att levereras till kunder i mitten av september med förbeställningar som öppnas den 6 augusti 2015.

CommandFusion.com: CommandFusion IViewer Lite & Android App

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller registrera dig för vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade med e -post, direkt till din inkorg varje dag.

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a comment

Your email address will not be published.