Great Sorg, en äkta World Zigbee -produkt! AMX har just avslöjat en ny variation av fjärrkontroller som använder den trådlösa Zigbee -tekniken.

”De nya MIO Modero® R-3 samt R-4-handhållna fjärrkontroller samt Netlinx® Zigbee Gateway samt repeater är de allra första produkterna som introduceras i AMX: s nya rad Zigbee-aktiverade enheter. MIO Modero R-4 är också AMX: s allra första gränssnittsgadget för att integrera funktioner såväl som prestanda för en pekpanel i en handhållen fjärrkontroll.

“Många av våra integratorer har bett om en fjärrhanteringslösning som stöder flera enheter, tillåter ett betydande kommunikationsområde, förhindrar störningar med andra prylar samt ger lång batteritid”, säger Robert Noble, Amx Vice President för ledningen. “Efter att ha analyserat våra alternativ omfamnade AMX Zigbee Common eftersom det gjorde det möjligt för oss att upprätta en övertygande produktlinje som tillgodoser alla dessa behov såväl som mer, inklusive att göra det lättare att ställa in AMX-hantering i befintliga hem.” … …

MIO Modero R-4 (MIO R-4) är den lämpliga lösningen för individer som önskar anpassad beröringspanelprestanda i en liten handhållen typfaktor. Fjärrkontrollen har en 2,4-tums färg-LCD-pekskärm med en AMX G4-grafikmotor, vilket gör att R-4 kan stödja animerade och/eller statiska ikoner, utöver dynamiska listor såväl som rullande markeringstext för långa ord såväl som fraser . Genom att använda AMX: s TPDesign 4 -stilverktyg kan systemintegratorer anpassa varje skärm till unika klientpreferenser – från belysning samt klimathantering för förinställningar för underhållande och titta på filmer för att gadgetanvändningsval för TV -apparater såväl som DVR: er. MIO R-4 innehåller också 28 tryckknappar för att driva specifika gadgetfunktioner, utöver tre fjärrnavigeringsknappar.

Mio Modero R-3 (MIO R-3) utnyttjar exakt samma funktioner såväl som typfaktor som den framträdande Mio Modero R-2. Det erbjuder en monokrom LCD-skärm som indikerar att den nuvarande gadgeten hanteras såväl som 45 bakgrundsbelysta lasergraverade knappar som kan anpassas för att tillgodose behoven hos privatpersoner såväl som unika applikationer. Tre knappar är avsedda för att aktivera makron eller förutbestämda händelser sekvenser, sex är planerade för åtkomst till privata enheter, liksom Staying 36 representerar specifika driftsfunktioner för varje enhet.

Mio R-3 såväl som R-4 stöder båda tvåvägskommunikation i Zigbee-nätverket, vilket gör det möjligt för de handhållna fjärrkontrollerna att hantera ett praktiskt taget obegränsat antal enheter. Med sin stora skärm kan MIO R-4 också få kommentarer om gadget-tillstånd-från nuvarande rymdtemperatur samt belysningsnivåer till melodititeln samt konstnär som spelas av Amx Max Multimedia-server.

MIO R-3 såväl som R-4 står omedelbart upp med touch-, lutning eller tryckknapp, såväl som eftersom fjärrkontrollerna alltid är kopplade till Amx Zigbee-passningsnätverket, de är omedelbart förberedda för att använda från det ögonblick de är valt upp.

De nya Mio Modero -handhållna fjärrkontrollerna kan användas i praktiskt taget alla typer av integrerad atmosfär över hela världen. Skärmen stöder alla Unicode Common Character Font Styles såväl som språk, såväl som knappsatser kan köpas på engelska, spanska, franska, italienska, kinesiska, mandarin och arabiska.

AMX Zigbee Fit Together Network

Zigbee är en världsomspännande gemensamt erkänd av IEEE (802.15.4) för att vara en krafteffektiv och pålitlig innovation för trådlös anslutning som är både låg i kostnader såväl som enkla att distribuera. På bostadsmarknaden har innovationen omfamnats för sensorer, såsom säkerhet, regnmätare såväl som ljus, förutom att hantera enheter, inklusive termostater, handhållna fjärrkontroller samt integrerade hanteringssystem. Eftersom Zigbee passar ihop nätverken blir av med kravet på fysiska ledningar, reduceras de allmänna kostnaderna för att lägga till ny belysning, säkerhet samt klimathanteringssystem i befintliga hus avsevärt.

Med AMX: s nya Zigbee Gateway såväl som repeater, garanteras gott om trådlöst skydd, liksom döda områden aldrig är ett problem. En NXA-ZGW Netlinx Zigbee Gateway hanterar hela AMX ZigBee Fit Together Network samt kan stödja ett stort antal ZigBee-aktiverade nätverksgränsar medan de begränsar störningar i störningar, vilket gör det till en lämplig lösning för stora, enfamiljshus, i i tillägg till höghus. NXA-ZRP Netlinx Zigbee Repeater fungerar i samband med Amx Zigbee Gateway för att förlänga Fit Together-nätverket efter behov.

AMX pressmeddelande

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller registrera dig för vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade via e -post, direkt till din inkorg varje dag

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a comment

Your email address will not be published.