I dagar som gått, om du planerade en Mega Z-Wave-installation kan du ha pausat för att överväga det maximala antalet tillåtna noder.

Men nu när det finns en tvåvägs IP till Z-Wave Bridge tillgängliga går många av dessa begränsningar.

ZIPR är en gateway -referensdesign och nu har den rullats ut till någon stor kommersiell installation som vi frågade Sigma Designs vad detta innebär i användbara termer.

De sa till oss …

Normalt kan du ha 232 noder i ett enda nätverk men företag binder nätverk tillsammans med vår Z-Wave för IP (Z/IP) applikationsprogramvara. Wynn Hotel i Las Vegas har 68 000 noder i 2 800 rum där varje rum är ett nätverk med upp till 30 noder i de stora sviterna och alla rum är anslutna via Z/IP.

ZIPR är en dubbelriktad bro och den är IPv6-kompatibel.

ZIPR är en “icke-appliceringsspecifik” gateway. Du ansluter det helt enkelt till ett IP-nätverk med dess Ethernet-anslutning och lägger till det i ett Z-Wave-nätverk. Omedelbart tilldelas IP-adresser till varje Z-Wave-slutpunkt eller funktion. Om IP -nätverket använder IPv4 -adressering kommer dessa att vara IPv4 -adresser; Om IPv6 kommer dessa att vara IPv6 -adresser. Användaren på IP-sidan kan nu kommunicera fullt ut med Z-Wave Network med användardatagramprotokoll (UDP) -meddelanden. Detta är en fullfunktion, dubbelriktad bro.

Tillgänglig nu för cirka $ 50: Fler Z-Wave-inlägg

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller prenumerera på vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade via e -post, direkt till din inkorg varje dag.

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a comment

Your email address will not be published.