Med tanke på att jag fick min stora rövtelefon (uppdatering: Jag kommer aldrig tillbaka till en mindre skärm) Jag behövde något lämpligt för att hålla den i min bil.

Min lidande med att alltid försöka få det allra bästa verktyget för jobbet innebär att jag måste undersöka studera dessa saker till den nionde graden, men jag är tacksam att jag gjorde eftersom det finns ett berg med skit där ute.

Den normala grundläggande sucker har ersatts med en som integrerar en klibbig gelkudde så att den kommer att fixa säkert på många ytor, inklusive strukturerade som din instrumentpanel (även om jag inte har provat detta eftersom jag använder min på vindrutan). Jag har flyttat det mellan bilar och lastbilar såväl som dynan tar bort rent och kan sköljas med varmt vatten för att återanvända.

Det finns en tvåstegs låsspak, den allra första låsinställningen kan användas för platta, släta ytor medan den andra låsinställningen kan användas på kurviga texturerade ytor som kan behöva mycket mer grepp. Den teleskopiska armen sträcker sig så mycket som 2 tum för att hjälpa till att få din telefon till lämplig position.

Det “Easy One Touch” -installationssystemet gör att du kan låsa din telefon i den här vaggan med en hand. Aktiveringsknappen sitter nöjd med den annars platt ryggen såväl som när du ställer in telefonen på ytan, ljustrycket utlöser skum vadderade sidor för att springa i att klämma på telefonen säkert på plats.

Systemet har prylar med bredder på 2,3 till 3,2 tum inklusive iPhone 6 samt 6 plus,/5s/5C/5/4S, Galaxy S5/S4/S3/S2, Galaxy Note 2/3/4, HTC One M8 , Google Nexus 5/4, LG G2/G3, Droid Razr Maxx etc.

Den nedre stödfotens bilder åt vänster samt höger för att passa varje telefonsportar samt göra det möjligt för dina sladdar att lämna obehindrade.

För att släppa din telefon klämmer du in i de två knapparna på vardera sidan av vaggan som tvingar ut sidorna som låser in deras långvariga inställning beredd att klämma fast vid din återkomst. Detta kan också göras med en hand även om du kanske vill ta tag i större telefoner i toppen medan du gör det.

Efter 5 månaders användning av den här saken kan jag definitivt rekommendera Iottie Simple One Touch 2.

Finns från Amazon

50 556 recensioner

Iottie Simple One Touch 4autohalterung für Armaturenbrett und Windschutzscheibe für iPhone xs max r 8 plus 10 w für Samsung Galaxy S10 E S9 S8 Plus Edge, Hinweis 9
Dashboard Pad & Suction Cup: Inkluderar en semi-permanent instrumentpanelskiva som gäller direkt på instrumentpanelen. Plats Sugkoppen direkt ovanpå instrumentpanelskivan för ett smidigt håll. Observera att instrumentpanelskivan är engångsanvändning, du kan köpa mycket mer på
Dashboard -montering: Innan installationen föreslår vi att både ytarea och själva produkten har en temperatur över 40F. Låt dessutom instrumentpanelen sitta i 30 minuter innan du installerar. Observera: Om du har en läderpanel, installera du på vindrutan för ett starkare grepp
Justerbar visning: Den nyligen omdesignade teleskopiska armen sträcker sig från 4,9 8,3 samt pivots på 225 ° båge för en rad idealiska positioner

£ 25,44

komma på Amazon

iottie.com

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Senaste uppdateringen 2021-10-04 / affiliate-länkar / bilder från Amazon Product Marketing API

Leave a comment

Your email address will not be published.