Mission: Surface Installation Crown Gjutning runt resten av hemmet (med barnkammaren gjort, vi hade fortfarande rummet, lekrummet och hallen på vår lista ).

Status: Komplett.

Och tack vare magin på internet kommer något som tog oss ungefär två veckor såväl som av, att tyckas ha utförts på två sekunder. Skåda.

Våra föredragna videor

Japp, som jag påpekade i detta publicera om Hanging Crown i Clara’s Nursery, antände det en brinnande önskan att sätta upp kronan i de andra primära områdena i vårt hem som konstigt saknade det (vårt sovrum hade det men de andra sovrummen inte , en hall hade det dock den andra som var kopplad till den inte, etc).

Så vi fick slutligen det i gästrummet (se ovan), Claras enorma kvinnliga utrymme (se nedan) …

… såväl som till och med den nyligen board-och-battenade hallen som länkar dem alla (vilket var särskilt praktiskt med tanke på att det leder till ytterligare en hall som redan har krona).

Även om det tog oss ungefär fem dagar av såväl som utanför arbetet för att installera, när vi fick tag på det, var det inte nästan lika psykologiskt ansträngande som det var fysiskt (armarna över huvudet och höll en åtta fotbräda för en några dagar i rad = trött). Vår totala kostnad för alla fyra områden (gästrum, Claras barnkammare, lekrum samt korridoren) var $ 218, inklusive paketet med naglar för vår nagelpistol, som bryter ner till $ 54 per zon, även om vissa områden som korridoren var Mer prisvärd än de större rummen.

Och även om det är svårt att visa skillnaden i bilder, är det personligen enkelt att se att hela tiden, armbatett, såväl som byte var värt det. Varje utrymme ser märkbart mycket mer polerat, men genom att “jag kan inte riktigt sätta fingret på vad som är annorlunda”. I själva verket såg du en hel del av gjutningen installerad i vår senaste utflyktsvideo, den var bara inte målad ännu, så vi slutligen kom till det. Som inkluderade mycket mer av hela vapen-över-heads saker, men det ser utmärkt ut nu när det är gjort (vi använde Benjamin Moores dekoratörer vita i en halvglansfinish).

Eftersom vi redan gjorde en bildhandledning för Crown -installationsprocessen, fattade vi ett beslut att använda denna del av jobbet för att skapa en video till er (ibland kan DIY -videor vara mindre skrämmande än att försöka smälta skrivna ord såväl som foton Det kan inte alltid visa varje sista vinkel som en video kan). Vi försökte täcka varje enskilt steg såväl som Cram i så många bitidéer såväl som tekniker som möjligt längs metoden för er. På allvar kan du göra detta. Så från att mäta dina vinklar alla metoder till att tappa luckorna är det allt här:

Går någon annan annan Oscar? Nej? Jag talar inte det finaste fotot – jag indikerar den finaste stödskådespelaren för funktionen av “intensiv fågel som skriker i bakgrunden medan jag filmar” under de yttre sekvenserna. Ah, våren.

Fler artiklar från Young Home Love

Leave a comment

Your email address will not be published.