Belkin har avslöjat Storbritanniens tillgänglighet av WEMO Insight Switch. Plugin -modulen gör det möjligt för brittiska husägare att hantera sin elektronik och övervaka sin energiförbrukning på distans med WEMO -appen (tillgänglig för iOS och Android).

Insight Switch använder 802.11n Wi-Fi för att skicka aviseringar när länkade prylar är på eller av, som låter dig veta när din tvättmakare har avslutat sin cykel eller om den elektriska värmaren har lämnats på.

Användare kan också programmera sina prylar baserat på sin egen personliga rutin eller genom lokala soluppgång / solnedgångstider. Insight Switch fungerar med IFTTT (om detta då) också online-tjänsten som skapar triggers med olika internetbaserade tjänster som e-post, väder och sociala medier.

Belkin avslöjade idag Storbritanniens tillgänglighet av WEMO Insight Switch, revolutionerande smarta hemfrämjande genom att göra det möjligt för individer att hantera och hantera energianvändningen och kostnaderna för hemelektronik var som helst genom sina iOS- eller Android -enheter. Det senaste tillskottet till den grundläggande WEMO-smarta hemplattformen, Insight Switch är en Wi-Fi-aktiverad kompakt-kontakt som också gör det möjligt för individer att sätta sina prylar på ett schema och få aviseringar när som helst en länkad enhet är på eller av.

WEMO Insight Switch ansluter direkt till ett elektriskt uttag, och sedan ansluter en användare helt enkelt den till hemnätverket, laddar ner den gratis WEMO-appen och kan snabbt slå alla enheter som är anslutna till enheten med att använda sitt eller henne iOS eller Android -enhet.

WEMO Insight Switch (F7C029) finns nu för £ 49.99

Belkin.com: Fler WEMO -inlägg

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a comment

Your email address will not be published.