Bland beröringspanelerna och vattentäta fjärrkontroller som lanserades på ISE nyligen var två nya utgåvor från RTI. -“XP-8 Controller. XP8 är en ny kontrollprocessor med mycket mer kraft och I/O -portar än någon tidigare RTI -styrenhet.

Snabb MPU, realtid/multitasking-operativsystem och utbyggbarhet gör XP-8 till det bästa alternativet för stora skala och komplexa projekt. RTI är nu fast i tjänsten för att leverera fjärrkontrollalternativ för kommersiella projekt. Med sitt utbud av konkurrenskraftiga prissatta handhållna och pekskärmar i väggen är RTI ett mycket konkurrenskraftigt alternativ till andra väl etablerade kontrollsystem för konferensrum och andra företagsprojekt …

Integration Designer -programvara. Den prisbelönta TheatRetouch Design and System Programmeringsprogramvaran har bytt namn till ‘Integration Designer 6.0’ och uppgraderat för att lägga till de nya panelerna och mycket viktigt uppsättningen av den nya XP-8-styrenheten. Det här steget stöder RTI: s åtagande att utveckla inte bara hemtavlänningar och kontrollörer och bli en allvarlig aktör i storskaliga bostads- och kommersiella automatiseringsverksamhet.

Viktiga funktioner som nu ingår i Integration Designer 6.0 -programvaran:

RS-232 Library & Library Manager

Uppdaterat IR -bibliotek

Evenemangsplan

Säkerhet för att stoppa obehöriga uppladdningar från enheter

Fyra nya mallar som består av cirka 4 000 nya färggrafik

Förhandsgranskning och e -postdesignfiler

Förbättrad systemmakroredaktör

Integrationsdesigner är ett kraftfullt, lättanvänt, Windows-baserat mjukvarupaket som gör att hela RTI-kontrollsystemet kan programmeras från vilken dator som helst. Den levererar ett stort utbud av kraftfulla verktyg för att göra programmeringsprocessen snabbt och enkelt.

Genom att kombinera deras utbud av handhållna och avlägsna fjärrkontroller med XP-8 levererar integratorer med en mycket konkurrenskraftig och användarvänlig lösning.

www.rticorp.com: www.aventure-europe.com

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a comment

Your email address will not be published.