Domia släpper ett nytt utbud av energibesparande produkter. Skapad för att minimera koldioxidutsläppen genom att stänga av apparater som använde elektrisk energi även när de är i stand-by-läge kommer “bye bye standby” -området att finnas tillgängligt från slutet av nästa månad (februari 2007) …

”Bye Bye Standby är ett helt nytt energibesparingsalternativ skapat för att minimera den dagliga energiförbrukningen av elektriska enheter. Bye Bye Standby arbetar genom att helt klippa kraften till enheterna som är anslutna till den när de inte används, vilket sparar kraften som enheter annars skulle ha konsumerat i standby -läge. Bye Bye Standby är ett nytt sätt att spara energi, koldioxidutsläpp och pengar.

Anslut bara ett smart uttag till ett eluttag och anslut en elektrisk apparat till den. Se till att den gröna switchen och det smarta uttaget är inställt på samma kodkod och apparatnummer – till exempel ‘A1’. Du kan nu slå på och stänga av dina apparater trådlöst från upp till 30 meter bort med den gröna switchen – genom att göra så undviker du att lämna dina enheter i standby.

Med Bye Bye Standby kan du potentiellt raka upp till 38 £ per år av din elektriska energiräkning – det är inte bara bekvämt och kostnadseffektivt för dig – det kan gynna vår miljö. Bye Bye Standby är också ett fantastiskt sätt att slå på och stänga av julgranen utan att fumla för uttaget!

Funktioner:

Enkel “plug and play” -installation – kräver inte ytterligare ledningar

Lätt utbyggbart system – dessutom utbud av produkter tillgängliga

Smarta uttag kan styra upp till 4 enheter vardera – när de är anslutna till 4 -vägs förlängningsblock

Manuell åsidosättande – smarta uttag kan fortfarande styras manuellt

Kompatibel med alla apparater upp till 3000W

Upp till 30 meter fjärrkontroll ”

Köp hejdå standby -enheter här

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller prenumerera på vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade med e -post, direkt till din inkorg varje dag

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a comment

Your email address will not be published.