Först ut, det här inlägget betalades inte för eller perked av IKEA. Vi ville bara dela en ny pilgrimsfärd. Och vi gillar dem (särskilt med detta coola tillkännagivande). Hur som helst, vissa säger att du kan berätta mycket om en person genom att titta i sin handväska, deras garderob, kanske till och med sin iPod. Men det som kan ge dig en bra titt in i våra liv är en titt på vår bilstam … efter en resa till Ikea.

Detta var scenen efter en ny resa. Det var vår första eftersom mina föräldrar flyttade ut från samma område som IKEA (som är cirka 90 minuter bort) vilket innebar inte mycket mer snabba stopp efter ett familjebesök. Vi har uppenbarligen redan blivit hamstare. När vi inte vet när vårt nästa besök kommer att vara att vi grep mycket mer än typiska “bara för fall” eftersom vi var där uppe och gick till vänner. Här är uppdelningen för YA:

Våra favoritvideor

Hur man hänger en utomhus dagbäddsvängning
Här är en steg-för-steg-tutorial för att hänga en DIY utomhus dagbädd från ditt uteplatstak.

Fler videor

0 sekunder av 2 minuter, 28 sekunder

Bredvid
Hur man målar ikea skåp
06:23

leva
00:25
02:03
11:39

1. Två återvinningsfack vände skåp för vårt tvättstuga, som du redan har sett (de var en – två av de främsta orsakerna till vårt besök).

2. Lådorna som skulle bli vårt Effektiv -filskåp för kontoret, eftersom du också redan har tittat här.

3. Söta servetter för stora familjesammanträden i vårt hus (när vi slutar på tyg). Specifikt dessa, i grönt.

4. En dörrmatta. Varför? Lång historia kort: Rainy Night + Fullblåsad Chihuahua som hatar att bli våt = behovet av en ny matta. Vi släppte regnet ut och planerade att fortsätta använda det. Problemet är att Burger hade samma plan (gissa att det fortfarande var “markerat”). Den nya är så långt oskadad av denna dumma hund (som mycket föredrar att sola med tungan ut).

5. Två vävda planterare. Eftersom vi är suckers för naturliga strukturer. och i behov av mycket mer inomhusväxter här.

6. Denna filt. Vi var så glada över detta köp. Vi har jaktat på en extra filt för att hålla i vardagsrummet, eftersom vår nuvarande bruna inte jive med Karl så mycket som vi vill. Den här såg perfekt ut. Problemet är att det inte känns perfekt. Trots ett par tvättar är det fortfarande lite skrapat. Och på grund av de par tvättarna är det lite oöverträffligt. Shucks. Åtminstone ser det fortfarande bra ut! Kanske en dag kommer vi att använda den för att återhämta en ottoman eller något. Men varning: Detta är inte en filt som du vill bli bekväm med mycket länge (Sherry planerar att lägga den med den mjukare under den under vintersäsongsmånaderna för extra värme utan att skrapa strukturen vid hennes hud).

7. En ljussats. Eftersom vi använde vår andra “reserv” för vårt klädnypsljus, ville vi ha en annan till hands. En dag kommer vi att ta oss runt för att hänga papperslyktan som vi plockade upp ett tag tillbaka i lekrummet. Vi var bara paranoida för att IKEA kommer att sluta göra dem när det äntligen är dags att ta itu med det rummet (och till 3,99 dollar är de billigare än andra vi har stött på).

8. Olika vita ramar. Behöver vi till och med tänka på det efter detta och detta? Vi anser bara att de alltid är bra att ha runt, och vi har fortfarande många bara väggar och cirka fem miljoner söta baby- och hundbilder. Yikes, vi är dessa människor.

9. Ett vitt täcke som vi trodde kunde fungera i vårt sovrum. Lång historia kort, vi är fortfarande på staketet. Så det sitter fortfarande i förpackningen tills vi är säkra (eftersom IKEA inte tar tillbaka öppnade sängkläder). På $ 50 för en king size -täcke och två skamar var det en ganska bra affär (vi vill bara vara säker på att det inte finns något annat där vi älskar mer) så vi kommer att hålla dig uppdaterad.

10. Toys! Eftersom vi har medgett i punkt nr 8 att vi snabbt förvandlas till “dessa människor”, kunde vi inte motstå att få Clara denna mjuka uppsättning husdjur (hon älskar husdjur) och en mjuk uppsättning verktyg (vi vill desperat henne att älska verktyg). De goda nyheterna? Hon älskar dem båda (särskilt geten och linjalen). dåliga nyheter? Det lär oss inte en lektion om att köpa henne för många leksaker …

Vi fick också ett par andra föremål där där som inte gjorde det hemma i bagagerummet. Tack vare att jag var på katalogpostlistan fick jag till exempel ett slumpmässigt e -postmeddelande om att gå med i detta nya “Ikea Family Rewards -program” på morgonen före vår resa. Så jag plockade upp mitt helt gratis kort senare på eftermiddagen bäst i butiken från denna användbara lilla futuristiska kiosk:

Jag förstår inte helt exakt vad det får mig, förutom ett helt gratis kaffe eller te vid varje besök. Såld. Förutom att det hade varit en mycket mer tidseffektiv idé om vi inte hade varit tvungna att dröja i restaurangområdet i tjugo minuter medan Sherry väntade på att det skulle vara coolt nog att smutta (min fru är en sådan diva). Åtminstone köpte det oss gott om tid att ta bilder som den här av Clara “dricka hennes te”:

Och vid detta speciella besök tack vare att du plockade upp det helt gratis Ikea -familjekortet vi alSå fick en helt gratis glass kon. Gissa att rädda det bucken verkligen kompenserar för alla pengar vi spenderade på allt annat, eller hur? Clara demonstrerade sin uppskattning genom att smeta det hela ansiktet. Och det var bedårande.

Har ni män några senaste shoppingresor som är särskilt indikativa på din personlighet eller ett visst ögonblick i tid? Kanske en ny mataffär som körs för en fest du kastar? Eller en utgifter vid sängbadet & därefter eller kontor max? Har du mycket mer Ikea, Home Depot, Lowes eller målkvitton än du till och med kan räkna i dessa dagar? Vi brukade känna att vi bodde på Target, men nyligen har det varit Lowe och återställningen.

PSST- Vi valde (äntligen) denna veckas slumpmässiga vinnare. Klicka här för att se om det är du.

Fler meddelanden från Young House Love

Leave a comment

Your email address will not be published.