Typisk tjänst har återupptagits i det automatiska huset när det gäller sommartid. Efter ett par fina veckor i maj slutade juni kylig våt och blåsig.

Regn eller glans

Men under veckan som Wimbledon började har regn inte slutat spela så långt som att klippa gräsmattan går. Automaten bryr sig inte om den är våt eller torr, den fortsätter bara med uppgiften i handen.

Det är ytterligare en vinst för roboten under åkningen då. Under tidigare somrar med liknande väderförhållanden har det varit omöjligt att klippa gräsmattan under dessa längre regniga perioder. Det är extremt enkelt för gården att glida in i en cykel där den blir lika hög för vår mulching ride-on att klippa på lämpligt sätt såväl som till och med klippare som samlar gräsmattan förvandlas till en klibbig röra. Gården skadas ofta av hjulen på en tung rida på och de alltmer våta somrarna indikerar att automaten är en mycket anmärkningsvärd metod för att bevara en gräsmatta på dessa öar.

Robotförnyelse

En annan skillnad mellan såväl rida som automaten är det stora timmar som den mindre tillverkaren måste arbeta för att täcka exakt samma område.

Vi har kört vår nuvarande åktur i 3 somrar nu och tillverkaren har cirka 80 timmar på klockan. Som jämförelse, efter två månader har bilkonaren kört för nästan 600. Till och med trodde att hastigheten har bromsat avsevärt med tanke på att den preliminära intensiva skärperioden, det är en slående skillnad.

Vidare att hålla den ökade körtiden är efterfrågan på mycket mer underhåll. I stället för att kanske städa din gräsklippare när en säsong du kommer att kräva att göra det mycket oftare med bilen, särskilt med all denna våta löpning. Handboken har ett antal pärlor av visdom här …

Det är avgörande att hålla den robotiska gräsklipparen ren. En robot gräsklippare med en hel del gräsmatta som fastnar på den kommer såväl som det svårare att resa upp sluttningar, göra värre och utsättas för högre slitage och tårar … Kontrollera robotlagnare varje vecka och ersätta vilken typ som helst av skadade eller använda delar.

Husqvarana -staten att inte använda vatten vid rengöring av bilen, men det är för närvarande vått tillräckligt av regnet som mycket av gräset var mjukt och enkelt att ta bort. Jag nickade den mycket bättre halva Ikea -tvätten såväl som den var en bästa storlek och form för jobbet.

Stäng av, handskar upp, rengör

Stäng av tillverkaren samt stäng av den genom att ställa in den primära switchen till att ställa in 0. Rengör drivhjulen såväl som framhjul samt axlar. Rengör kroppen, chassit och skärsystem, eliminera gräs, löv samt annat skräp. Misslyckas inte med att kontrollera laddningsstationen såväl som att eliminera eventuella föremål som kan hindra gräsklipparen från att docka rent.

Blade Runner

Vi tog också chansen att byta ut de 3 svängande bladen på exakt samma tid. Ytterligare blad är överkomliga såväl som lådan inkluderade 9 nya (3 fulla uppsättningar). Nya skruvar ingår såväl som det är avgörande att hålla vad som helst balanserat för det mest effektiva snittet.

Tips: När du byter ut bladen, skruva inte den allra första i helt så bra som det håller hålen fodrade så mycket så snabbt byt ut de andra 2 – se video

Du kan se mängden metall som har använts bort på bara 8 veckor som jämför det gamla tråkiga bladet som vi tog fart till ett nytt. Det är borttaget vi måste ha ersatt dem mycket tidigare. Om din bil, som oss, måste fungera svår i några veckor för att få trädgården ner till en lägre nivå, måste du modifiera bladen efter den första månaden.

Att rengöra bilen såväl som att byta ut bladen är en uppgift du kommer att kräva att göra några gånger under en klippsäsong, men det är bara en 2 -minuters uppgift att hålla din bot att fungera som bäst.

Så här är den femte delen av vår videoscension (snälla gilla, dela och prenumerera) …

#
Förhandsvisning
Produkt
Betyg
Pris

1

ISE® -ersättning 50m Limitkabel för Husqvarna Automower 450x / 450xH

2 recensioner

£ 21,00

komma på Amazon2

Husqvarna Automower Messerscheibe Trennschreibe 420 430x 440 450 x 520 550

36 recensioner

£ 24,10

komma på Amazon

3

Husqvarna Flymo Automower Robotic Replacement Heavy Task Blades 9 Pack

6 recensioner

£ 25,00

komma på Amazon

4

Husqvarna Automower Skids, Gleitteller för Yard Mower 420 430x 440 450x

34 recensioner

£ 32,00

komma på Amazon

5

Automower G2 Battery, PowerAxis 18V 3000MAH NIMH Batteri Byt ut för Husqvarna Automower G2 SH Solar …

72 recensioner

£ 41,99

komma på Amazon

Se till att inspektera alla åtta delar i den här serien för videoutvärdering …

Del 1 – Robotarna kommer

Del 2 – Det första snittet är det djupaste

Del 3 – Bästa timing

Del 4 – Länkkontroll

Del 5 – Regn eller glans

Del 6 – Stulen?

Del 7 – Jag krossade

Del 8 – En Tesla för din trädgård

www.AutomowerChallenge.co.uk: Husqvarna.com

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller registrera dig för vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade med e -post, direkt till din inkorg varje dag.

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest1
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Senaste uppdateringen 2021-10-04 / affiliate-länkar / bilder från Amazon Product Marketing API

Leave a comment

Your email address will not be published.