Vi kollade in SMANOS -stativet vid de senaste månaderna Gadget Show Live.

Det Nederländerna baserade företaget har producerat säkerhetssystem ett tag nu och har nyligen lagt till ett K1 Smarthome DIY -kit, UFO Panoramic WiFi HD Cam och Smart Video Doorbell till deras sortiment ..

K1 SMARTHOME DIY KIT

Smanos nya K1 Integrated Smart Home Kit and Safety Gateway fungerar både som en butler och en vakt. Upp till 50 trådlöst anslutna enheter, inklusive detektorer, sensorer och synsystem, kan intuitivt drivas som en del av systemet, antingen lokalt på plats eller med hjälp av en iOS- eller Android-smartphone.

Satsen innehåller plug-and-play smart nav som bildar hjärtat i systemet, med e-post, SMS, push-aviseringar och röstkommunikation med användarna.

Det inkluderar också en säkerhetsknappsats för att helt enkelt beväpna/avväpna systemet med hjälp av en mönsterbaserad kod och en husdjursvänlig rörelsessensor utöver dörr/fönstersensor och inomhussiren. Alla säkerhetsanordningar erbjuder manipuleringssäker drift och en batteritid på upp till 3 år.

Z-Wave-enheter från andra hemsäkerhets- och automatiseringsmärken, Amazon Echo och Google Nest® Thermostat kan också användas med SMANOS K1-systemet. K1 -satsen kommer att finnas globalt tillgängligt i juli 2016 till en RRP på £ 249.

UFO Panoramic WiFi HD

Tillgänglig separat eller som en del av K1 -systemet, Smanos nya UFO Panoramic WiFi HD -kamera. SMANOS UFO CAM kan monteras på taket eller en skrivbordsyta och levererar tre valbara 1080p-vyer samtidigt: en 360-graders fågelperspektiv, en auto-korrigerad 180-graders panoramavy och en 90-graders fyrvy.

Genom att använda din iPhone- eller Android -smartphone kan du zooma in och ut digitalt och se scenen var som helst, när som helst. Bilderna lagras på plats (via ett valfritt microSD-minneskort) och kan nås, delas och arkiveras på distans med moln. Smanos UFO Panoramic WiFi HD Cam kommer att vara globalt tillgänglig i juni 2016 till en RRP på £ 149.

Smart videodörrklocka

Den smarta videodörrklockan finns också som ett fristående alternativ eller för integration i K1-systemet. Kameran fångar skarpa bilder av besökare även på natten och skickar realtidsvideo och ljud till husägarens och deras familjemedlemmars smartphones. Med hjälp av smartphone -appen kan användare sedan prata med besökarna var som helst så länge som internet (via WiFi eller mobilsignaler) är tillgängliga.

Dörrklockan har enkel, DIY-installation och är batteridriven för användning cirka 10 veckor och låter dig koppla till din befintliga dörrklocka om så önskas med AC-effektmodulen. Husägare kan välja antingen en metallisk eller träfrontplatta för att smälta in i ytterdörren/verandan. Smanos Smart Video Doorbell kommer att vara tillgänglig för köp globalt i juli 2016 till en RRP på £ 159.

www.smanos.com

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller prenumerera på vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade med e -post, direkt till din inkorg varje dag.

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a comment

Your email address will not be published.