Vi kanske inte är mer glada över att introducera Ana från Ana-White.com som svänger med ett fantastiskt build-it-yourself-jobb för alla som någonsin önskat DIY flytande hyllor. För dem som inte redan förstår om knock-off trä är det en webbplats full av fantastiska designer-lookalike möbler som kommer att spara hundratals- även tusentals- om du är villig att bryta en svett och lägga in lite Elbågfett för att piska upp saker på egen hand.

Och du förstår att vi gillar att Ana bevisar att träbearbetning inte bara handlar om killar i overall. Kvinnor kan helt göra sågspånen att flyga lika bra. Så utan vidare, låt oss komma till affärer med det allra första jobbet som ANA enbart ger till alla våra vackra läsare. Förutom att inte oroa dig, lovar hon att det är ett superenkelt såväl som budgetvänligt åtagande, varför vi trodde att det skulle vara precis uppe i din gränd. låt det roliga börja…

YHL: Hej Ana, så glad att du släpper in för att dela ett jobb med oss. Vad bygger vi idag?

Ana: Ungdomar, jag vill hacka hela huset. Allt. Från Burger’s garderob till bönens spjälsäng. Om jag kunde, skulle jag komponera en blogg som heter Young Home Like Hacked. Så förföljelsen börjar idag med min föredragna funktion i ditt hem, de flytande hyllorna i din matplats.
Våra föredragna videor

YHL: Verkar som kul. Vilken problemnivå skulle du ange att det här jobbet är?

Ana: Nybörjare. Du, verkligen du, kan göra detta projekt! Nej, inte ungdomarna, de har redan hyllor. Du hemma.

YHL: liksom exakt hur mycket pengar ska någon förvänta sig att spendera för att utveckla alla tre 72 ″ långa hyllorna?

ANA: För tre 6 ′ långa hyllor kommer det att kostnaden för cirka $ 50- $ 60, mindre om du har några grundläggande förnödenheter som färg, skruvar, sandpapper och träfyllmedel. Faktum är att timmern bara kommer att driva dig cirka $ 30 (vilket innebär att du sparar cirka $ 60 i motsats till att köpa dem). Bonus: Du har tillräckligt med rester av rester för att göra tre 24 ″ hyllor gratis!

YHL: liksom exakt hur lång tid ska det här jobbet ta?

ANA: Det kommer att ta ett par timmar att bygga alla tre hyllorna, såväl som du kräver att måla dem. Om du börjar på morgonen kan du ha dessa hängda på natten. Jag gjorde!

YHL: Trevligt. Hur skulle vår köplista se ut?

ANA: Här är allt du kräver att få gjort:

1 ark med 1/4 plywood, slipad på ena sidan eller lauan ($ 15)

10 1 × 2 tallbrädor ($ 1 vardera)

1 ″ Brad Nails (Tänk på biten tak naglar som du använder för att sätta ryggen på en Ikea -bokhylla)

2 ″ skruvar

3 ″ skruvar (för installation på väggen kommer du bara att kräva cirka 10 av dessa)

träfyllning

sandpapper

måla (jag använde högglansvitt)

YHL: liksom vilka verktyg skulle vi behöva?

ANA: Inget lika komplicerat. Här är listan:

måttband

borr med försiktighet och borrbitar

såg (eller få hårdvaruhandeln att klippa dina brädor åt dig)

hammare

stöt

penslar

studsökare

nivå

YHL: Verkar enkelt nog. Hur skulle vår snittlista se ut?

Ana: När du köper din plywood, låt det blå eller orange klippa det i remsor som är 7 3/4 ″ breda, samt 8 ′ långa. Jag kommer att hänvisa till dessa som “plywood remsor.” Genom att få butiken att klippa plywood i remsor, kan du dra den i nästan alla typer av bilar och lastbilar såväl som det blir lättare att arbeta med för att producera den exakta skärlistan nedan när du kommer hem. Förutom att du till och med kan få butiken för att göra de exakta nedskärningarna i listan nedan, vilket kommer att rädda dig från alla typer av hemsågning! Här är den exakta klipplistan för YA:

6 – Plywood Strips @ 72 ″ (toppar såväl som hyllor)
3 – 1 × 2 @ 72 ″ (hyllor fronter)
6 – 1 × 2 @ 69 ″ (hyllram)
12 – 1 × 2 @ 7 ″ (ändarna på hyllan såväl som hyllan)
21 – 1 × 2 @ 5 1/2 ″ (hyllor ramar)

YHL: OK, vi är redo. Slå oss med dina planer.

Ana: Okej. Låt oss komma till saken.

1. Allmänna instruktioner. Arbeta på en ren nivå. Låt din plywood skurna i 7 3/4 ″ remsor av hårdvaruaffären. Gör sedan alla dina nedskärningar enligt anvisningar i skärlistan. Använd alltid lim såväl som diskuterar dina skruvar. Håll utkanten utanför kanten om inte annat riktas. Använd lämpliga säkerhetsåtgärder såväl som utrustning. Klicka på Plan för att förstora.

2. ram. Sätt åt ramen, låt oss nu borra hylsan. Predrill med en pilothål med en räknare för dina skruvar i ramsidorna. Använd sedan lim såväl som 2 ″ -skruvarna för att fästa ramstöden till ramsidorna. Håll kanterna spola. Klicka på Plan för att förstora.

3. Hylla trim. Utveckla trimmen för hyllan genom att skruva trimändarna till trimytan. Klicka på Plan för att förstora.

4. Hylla ytor. Precis som du skulle lägga till en tillbaka till en Ikea -bokhylla, tacka plywood till topparna och botten på hyllan. Håll dina yttre kanter spola. Ju mycket bättre uppgift du gör, desto mindre slipning senare!

5. Testpassning. Dina DIY -flytande hyllor bör se ut som ovanstående bild (förutom att jag gjorde två somär 48 ″ långa, liksom du kommer sannolikt att göra tre som är 72 ″). Dryfit dina ramar med ärmarna för att säkerställa att ramen passar in i ärmen. Du kan kräva att slipa ramen i områden för att få mycket bättre passform. Du vill att hylsan ska i form tätt på ramen för att hålla den på plats.

6. Träfyllmedel. Fyll alla hål på sidorna och hantera träfyllmedel. Fyll alla typer av såväl som varje hål om du vill ha den glänsande finishen! Överför dina hål och låt torka.

7. Sand. Sand extremt bra, vilket gör att alla kanter spolar såväl som till och med. Om du kräver, lägg till mer träfyllmedel, låt torka såväl som sand igen. Ju mycket bättre du gör vid slipning, desto blindare och smidigare blir din yta.

8. Målning. Vakuum dina hyllor med en mjuk borstled borste. Om du använder färg med primer kan du undvika primern. Annars applicera först ett lager primer. Låt torka, samt börja lägga till lager av vit färg med hög glans. Jag använde tre rockar.

9. Hängande på väggen. Hitta tapparna i din vägg såväl som mark där din hylla kommer att placeras. Om du inte hittar en stud, kommer du att kräva att använda gipsankare för att hänga dina hyllor. Fäst sedan med 3 ″ skruvar som visas ovan i studen eller ankaret i väggen. Skruva i en nedåtriktad riktning, som visas ovan. Detta kommer inte bara att ge dig utrymme för din borr, men det kommer också att producera en krok eller en starkare led. Använd minst 6 skruvar, på minst 3 olika platser eller dubbar. Använd en nivå som visas nedan för att få saker att se raka ut.

10. Hylla ärm. Skjut hyllhylsan över ramen, som visas nedan. Hylsan kommer i form tätt. Om det är lika bra kan du slipa ner ramen lite – bara lite kommer att göra en stor skillnad. Du vill att hylsan ska i form tätt, eftersom vi inte kommer att skruva hylsan på ramen.

*Och nu för ANA-WHITE.com ansvarsfriskrivning: Denna plan har inte testats för vikt eller säkerhet. utvecklas på din egen risk. Ana-white.com (eller ung hemkärlek) är inte i någon metod ansvarig för någon typ av förlust, skador eller skada till följd av detta inlägg.

Vidare till efterbilden. Inspektera Anas fantastiska hyllor. Vi kan inte tro att hon verkligen piskade upp ett par för sig själv (hon ville vara säker på att planerna som hon tillhandahöll var så exakta och detaljerade som möjligt). Förutom att vi på samma sätt kan inte tro exakt hur utmärkt de ser ut i hennes hem.

Så ett enormt säger tack till den fantastiska Ana för att piska upp en så fantastisk make-it-yourself hyllstudie. Vad tycker ni? Kommer någon typ av dig att producera några smidiga DIY -flytande hyllor när som helst snart? Låt oss duscha ana med beröm för att stannar in. Förutom att naturligtvis skulle vi vilja se bilder från alla såväl som alla som bestämmer sig för att ta dessa spädbarn på. Lycklig byggnad till en såväl som alla!

Uppdatering – Vill du förstå var vi har något i vårt hem eller vilka målarfärger vi använde? Klicka bara på den här knappen:

Fler inlägg från Young Home Love

Leave a comment

Your email address will not be published.