killarna på Cyberselect skickade oss lite information om denna fantastiska väggmonteringsdocka för Apple iPad. Den drivna enheten laddar Cupertino-surfplattan och skapar en pekpanel i väggen för att konkurrera med de bästa hemmenautomationssystemen. Motoriserade spåren lutar framåt med 20 ° så att du också kan ta bort iPad. Flera tillägg till sortimentet förfaller före slutet av detta år inklusive en med en sammansatt utgång och en annan i landskapsformat. Läs vidare för detaljer och specifikationer.

”Iroom iPad Idock är det perfekta sättet att lagra din iPad. Iroom Idock Basic har kraft- och ljudanslutningar som gör att du kan använda din Apple iPad för Home Automation Control med ett brett utbud av nedladdningsbara appar för kontroll av ljud, video, belysning och klimat samt de traditionella pekskärmsapparna som väder och tid och för musikuppspelning .. Naturligtvis ger det också kontinuerlig laddning av iPad och anslutning till den lokalt tillgängliga Wi-Fi.

Med hjälp av en Wi-Fi-anslutning När iPad är dockad kan appar som stöds av iPad laddas ner för integration med styrsystemet. En mild kran på multi-touch-skärmen eller svep och Tap ger enkel åtkomst till utbudet av tillgängliga appar. Nedladdning av nya appar och iTunes-innehåll kan göras med iPad monterad i iRoom via ditt Wi-Fi-nätverk. Iroom-idocken kan installeras i fasta eller studväggar men måste endast användas med dess spolmonterade baklåda (artikelnummer N310510BB/PV). Drift utan den spolmonterade backboxen kommer att upphäva garantin.

För enkel borttagning av Apple iPad aktiverar du den osynliga närhetssensorn och iPad -spåret lutar framåt med 20 °. IPad-spåret förblir i borttagningsposition i 10 sekunder-varefter spåret automatiskt flyttas till det stängda läget. Som ett alternativ kan du koppla bort närhetssensorn och ansluta en extern enhet, till exempel en fingeravtryckskontakt, på de oanvända terminalerna.

Om slotmekanismen överbelastas, rör sig iPad-spåret automatiskt för att ta bort position för att undvika skador och skador på utrustningen. På samma sätt när det gäller strömavbrott öppnar iPad -spåret igen för att garantera borttagning av iPad.

Framtida versioner

Iroom Idock Basic Video har en extra sammansatt videoutgång. (Tillgänglig december 2010)

En horisontell formatversion av både grundläggande och grundvideo kommer också att finnas tillgänglig i december 2010

Iroom IDOCK-kodintervallet kommer att finnas tillgängligt i februari 2011. Dessa [är identiska med] de olika grundmodellerna men har ett 1-6-siffrigt knappsats för att ange din egen säkerhetskod för att möjliggöra frigöring av iPad från bryggan.

Specifikationer

Stereo Audio Output: 2 X RCA Phono

Kontakta ingångsterminal: 1

Strömförsörjning: 85-264 V AC, 47-63 Hz / 15 W

Dimensions IDOCK (W X H X D): 220mm x 310mm x 63mm

Backlåddimensioner (W x h x d): 215mm x 305mm x 67mm (projekt 38 ​​mm in i väggen) ”

Tillgänglig nu från £ 750 @ cyberselect.co.uk: i-rumrummet

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller prenumerera på vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade via e -post, direkt till din inkorg varje dag

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a comment

Your email address will not be published.