Keene Electronics har lagt till några nya Panel Mount IR -mottagare till sitt sortiment. Dessa är särskilt användbara om ditt AV -kit bor i ett skåp eftersom du snyggt kan montera RX på ytan.

Du kan också använda dem i studväggar, tak eller till och med på en tom frontplatta som vi visar här. Det ger en snygg och profesional look till din uppsättning. Du kan nu välja mellan svart, vitt, mässing eller krom och är i det filtrerade 36-40kHz-bandet (plasmavänligt) och kan användas med hela Keene IR-serien.

”De nya Keene IR -panelmonteringsmottagarna tillhandahåller diskreta installationsalternativ för IR -distributionssystem. Förutom de svarta eller vita ytorna har Keene nu lanserat alla metallversioner av IR -panelmonteringsmottagarna i antingen mässing eller kromfinish. De kan monteras i AV -skåp, pinnar och tak. På bara 30 mm synlig diameter ger de installationsprogrammet ett diskret men ändå effektivt medel för IR -kontroll varhelst utrustningen kan vara belägen.

Att arbeta i det filtrerade 36-40kHz-bandet (plasmavänligt) säkerställer bred kompatibilitet med nästan all AV-utrustning IR-mottagarna kan användas med hela Keene IR-distributionsområdet inklusive IRBKIT, Internetkompatibla IR var som helst, Kira128 och IR-befälhavare Matrix. ”

Tillgänglig nu från cirka £ 30 – Keene Panel Mount IR -mottagare

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller prenumerera på vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade via e -post, direkt till din inkorg varje dag

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a comment

Your email address will not be published.