Interiors Director Meg Crossley delar H & H: s mest framstående fristående badkar.
Att installera ett fristående badkar är ett sätt att höja ett badrum, och det finns så många vackra stilar att välja mellan. Här är några av mina favoriter från sidorna i H&H som får dig att drömma om en trevlig lång blöt.

I detta slående badrum ligger en ren fodrad vit badkar framför moderna, svartramade fönster-en spektakulär studie i kontraster. Oljiga ekväggar ger värme och naturlig struktur till rummet för att förhindra att den känner sig kall.

Fotograf: Donna Griffith

Källa: Hus och hem januari 2014

Designer: Alexandra Yaphe

Detta utrymme är så vackert, med mjuka rosa accenter och ett klassiskt klofotbad som ser ännu vackrare ut med polerade nickelarmaturer. Jag gillar hur designern valde att dekorera rummet som du skulle göra någon annan, lägga till målade paneler, inramad konst och ett fristående sidobord.

Fotograf: Ted Yarwood

Källa: House & Home Februari 2014

Designer: Jennifer Worts

Jag älskar subtiliteten i detta utrymme. Åldrade mässingsarmaturer, nubby linneduschgardiner och en skrapad pall skapar känslan av ett vintage badrum utan att gå för kitschy.

Fotograf: Michael Graydon

Källa: House & Home March 2013

Designer: Mandy Milks

Formen på denna matta vita badkar verkligen fascinerar mig. Det har inga extra linjer eller utsmyckningar, och verkar också rundare och mer kompakt än ditt vanliga bad. Denna stil är perfekt för mindre utrymmen där fristående soakers vanligtvis inte är genomförbara.

Fotograf: Janis Nicolay

Källa: House & Home November 2014

Designer: Sophie Burke

Jag älskar Suzanne Dimmas lilla gästbadrum. Hon omfamnade den lilla kroken där ett badkar kunde gå och gick med en liten och mycket charmig, klofot. Medan andra kanske just har lagt i en duschbås, tycker jag att det alltid är underbart att ha ett badkar – till och med ett litet!

Fotograf: Suzanne Dimma

Källa: Hus & hem februari 2015

Designer: Suzanne Dimma

För att ge detta klassiska helt vita badrum en mer aktuell känsla, integrerade designern Robyn Young moderna fixturer, kraftigt venade marmorgolv och ganska mönstrade draperier med mässingsstänger (ett särskilt trendtillskott)-bevis på att bara några tweaks lätt kan uppdatera en konventionellt utrymme.

Fotograf: Virginia MacDonald

Källa: House & Home Augusti 2014

Designer: Robyn Young

Denna muskoka, Ontario, huvudbadrum förenar högt strukturerade träväggar med en polerad tennbadkar. Det är ett annat bra exempel på kontrastens kraft i designen.

Fotograf: Virginia MacDonald

Källa: House & Home November 2014

Designer: Timothy Johnson, Debra Francesconi och Victoria Leach

Det är den rena fodrade, men ändå detaljerade formen på detta bad som jag tycker är så intressant. Medan dess bas skevar traditionellt, håller torget den modern.

Fotograf: Angus Fergusson

Källa: House & Home March 2014

Designer: Erin Feasby och Cindy BleeksJag har aldrig sett något som det här utskjutna badkaret; Hur det korsar dig med duschbåset är verkligen unikt. Det är placering och kvadratisk form som känns som en oändlighetspool för mig: lyxig men ändå grundligt modern.

Fotograf: Michael Graydon

Källa: Hus och hem januari 2013

Designer: Jeffrey Douglas

Kelvin Brownes badrum för modernt landstil handlar om utmanande förväntningar. Värmen och strukturen i koppar soaker spelar mot betonggolvet för en mycket oväntad effekt. Den här fotograferingen kommer alltid att stå isär i mitt minne: det var första gången jag såg ett så imponerande fristående badkar!

Fotograf: Virginia MacDonald

Källa: House & Home Augusti 2006

Designer: Kelvin Browne

Leave a comment

Your email address will not be published.