Meteor Caller ID -gränssnittet har använts vid automatiserade torn i år och år. Det kan användas med massor av hemautomatiseringssystem (jag rekommenderar den fantastiska och gratis – XAP -växlaren).

Pathway Data Ltd har använt en affär på meteoren uteslutande för automatiserade hemläsare – ”Specialanvändning (torsdag 5 till söndag 8) – dessa erbjudanden är endast för automatiserade hemanvändare och körs från 8 på torsdag 5 till midnatt på söndag 8: e 2006.

Gratis serie till USB -adapter med varje meteor (medan lager sist) – få Meteor Plus (endast hårdvara) med en gratis serie till USB -adapter för £ 79,95. Vårt detaljhandelspris för Adapter i serien till USB är 15 £. En gratis serie till USB -adapter ingår också i alla beställningar från Meteor Plus med Activecid Standard Edition.

För att dra nytta av detta erbjudande, ange kampanjkoden “AutomatedHome” på vagnsidan och tryck sedan på knappen “Uppdatera shoppingvagn”.

Kvantiteterna är begränsade till fem meteorer per företag / person. ” Se de andra produkterna från Pathway här www.pathwayData.co.uk

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a comment

Your email address will not be published.