Med antalet hushåll som bor i mindre områden ökar, är en av de viktigaste svårigheterna de möter ofta en brist på lagring och organisation. Att minska Clutter-uppbyggnaden kan vara svårt, varför vi har anlitat Toronto-stylisten och dekoratören Julia Black för att dela sina 10 bästa förslag på exakt hur vi ska organisera och spara utrymme i lite utrymme. “Särskilt att bo i staden är det viktigt att redigera ditt hus eftersom det hjälper till att producera en balans inte bara med föremål såväl som material, men på samma sätt sinnet”, säger Julia. Klicka med för att se inuti hennes snygga såväl som snyggt hem och få hennes lilla område att organisera tips.

En livlig bok ryggrad klättrar på bostadsområdet i Julias tidigare hem. “Det finaste med en bok ryggrad är att du inte använder mycket golvutrymme, du använder vertikalt utrymme,” säger hon. “Stacken är dekorativ och användbar utan att vara överväldigande.”

Fotograf: Julia Black

Designer: Julia Black

En monokromatisk färgplan gör det möjligt för ögat att snabbt flytta runt i rymden och hjälpa till att fastställa visuell röran. I Julias tidigare hem får glasrälsarna den smala korridoren att känna sig bredare, medan ett rundbord bryter upp den rektangulära formen på hemmet.

Fotograf: Roberto Caruso

Designer: Julia Black

“En av de mest väsentliga sakerna vid utsmyckning är att ta dig tid,” säger Julia. ”Engångsaspekter är mycket mer speciella, liksom högre effekt produceras med mindre element. Upp mot en vit vägg ger en vintage mätare intresse, struktur, överklagande och värme. ”

Fotograf: Roberto Caruso

Designer: Julia Black

“Det är alltid ett bra koncept att blanda färger i väggen för att producera illusionen av högre golvutrymme,” säger Julia. “Skåp målade exakt samma färg som väggarna gör dem mindre märkbara.”

Det är också viktigt att välja möbler som tjänar ett dubbelt syfte. ”Ottomanen kan vara en fotdyna, men den kan också hålla drycker såväl som mat bara genom att sätta ett bricka på toppen. Det är både bekvämt och praktiskt, vilket är något du måste tro på i ett mindre utrymme. Till och med soffan är en utdrag. ”

Fotograf: Roberto Caruso

Designer: Julia Black

“Det är viktigt att rutinmässigt redigera ditt område samt välja vad du inte behöver”, säger Julia. “Mindre röriga områden är mycket mer attraktiva för ögat.” För att rädda området i sovrummet, flöt Julia huvudgaveln för att säkerställa att sängen kan skjutas mot väggen i några ytterligare tum utrymme. Sovrummet hålls lugnt med enkla vita lakan samt en modesmyckeslåda som bevarar premiumräknare.

Fotograf: Roberto Caruso

Designer: Julia Black

För sin dotters barnkammare ville Julia inte ha en vanlig vägg, men hon ville inte heller bryta sitt monokromatiska färgschema – så hon använde strukturen istället. Snygga ljuskronor medaljonger samt en utsatt tegelvägg tillsätt dimension utan att övermana utrymmet. En handmärkta leksakslåda är ett måste för att hålla utrymmet snyggt och lägga till en extra touch av charm.

Fotograf: Roberto Caruso

Designer: Julia Black

I ett litet område – särskilt en som är öppen idé – konstaterar Julia att det är viktigt att lägga belysning för att få området att känna sig mysigare. “Väggsconces är så fantastisk humörbelysning såväl som att de lägger till en aspekt av konst till väggen,” hon says.

Fotograf: Roberto Caruso

Designer: Julia Black

Julia silikonerade detta bar-höjdbord mot väggen. “Det lindrade en hel del av golvytan med sin höjd,” säger hon. “Eftersom vi hade ett kökskök använde vi i vissa fall bordet för extra prep -utrymme.” Öppna hyllor hem några av Julias föredragna krukor samt kokkärl samt ge köksområdet ytterligare förvaring.

Fotograf: Roberto Caruso

Designer: Julia Black

Julia monterade ett flytande vitt konsolbord i sin tidigare matplats för högre golvyta samt stängd förvaring. En trästol som övergick från hennes mormor har målats om och tillför visuell värme till rymden. En stor målning av en häst av den kanadensiska konstnären Christine Flynn är en av Julias favoriter: “Det är viktigt att lägga till antydningar om din karaktär i ditt hem,” säger hon. “Jag älskar hästar.”

Fotograf: Roberto Caruso

Designer: Julia Black

“Fack hjälper till att ta bort röran”, säger Julia, med hänvisning till 215: s stora vita att organisera fack. ”De är enkla att städa upp när människor kommer över, liksom de löser omedelbara organisationer. Jag höll mina i olika utrymmen i hemmet och använder dem för att lagra nästan allt. De är fantastiska eftersom de erbjuder en omedelbar lagringstjänst och de hjälper till att hålla små områden funktionella. ”

Fotograf: Med tillstånd av Toofifteen.com

Källa: toofifteen.com

Leave a comment

Your email address will not be published.