Savant har avslöjat den senaste utgåvan (v3.8) av deras DA Vinci -programvara. Fördelarna inkluderar förbättrad prestanda och funktionalitet i Savants Rosie Control-plattform, samt ökad effektivitet för systemintegratorer under systemuppsättningen. Den uppdaterade versionen av Rosie iPhone och iPod Touch -applikationen är nu tillgänglig från iTunes App Store. Läs vidare för hela pressmeddelandet.

”Savant Systems LLC, efter att ha ledat konvergensen av en öppen arkitekturplattform för att integrera automatisering och kontroll, A/V -omkopplare och datorer i allmänna ändamål, har avslöjat tillgängligheten av Da Vinci 3.8.0 för omedelbar nedladdning. Fördelarna inkluderar förbättrad prestanda och funktionalitet i Savants Rosie Control-plattform, samt ökad effektivitet för systemintegratorer under systemuppsättningen.

DA VINCI 3.8.0-utgåvan ger användarna fullständig kontroll över Savants på skärmen (OSD) via företagets vertikalt tema Native iPhone ™ och iPod Touch ™ -applikation. Savants OSD -kontroll är en visuellt fantastisk del av flera gratis uppgraderingar i funktionalitet till Apple -applikationen iPhone ™ och iPod. Dessa framsteg innebär att husägaren kan lita på sina Apple-bärbara enheter för fullständig multi-zondrift av alla system och underhållare som är associerade med deras Rosie Control-plattform. Den uppdaterade versionen av Rosie iPhone ™ och iPod Touch ™ -applikationen finns nu på Apple® App Store℠.

Det finns kraftfulla förbättringar av Savants redan legendariska OSD-teknik inom DA VINCI 3.8.0-utgåvan, vilket ger användarna multizonkontrollfunktion för alla system och underhåll. OSD-användargränssnittet kan nu användas för hela husets drift av flera zonljud, flerzonvideo, säkerhetskameror och mer-OSD levererar motsvarande kontrollfunktionalitet för en Rosie-pekpanel, allt i handflatan. Dessutom gör nya animationsstilar användare att välja sekvensen för högupplöst ikoner när de roterar i sikte, och systemet kommer omedelbart att återgå till ikonen som representerar den senaste använda tjänsten när de är påslagen.

RacePoint Blueprint ™ -konfigurationsverktyget, som redan anses vara revolutionerande för att effektivisera automatiseringssystemets design och programmeringsprocesser, har förbättrats som en del av Da Vinci 3.8.0 -utgåvan. Förbättringar kommer att minska den tid som krävs för att integratorer initialt ska programmera eller uppgradera ett Rosie-system, och programmerare kan nu anpassa skärmar via ett skärmdelningsläge, vilket möjliggör globala förändringar över flera skärmar. Gränssnitt med belysningskontrollsystem är nu mer intuitivt och drar nytta av ritningens förmåga att automatiskt fylla belysningstabeller från både lutron- och utsiktssystem. DA VINCI 3.8.0 Uppgraderingar till RacePoint Blueprint ™ -konfigurationsverktyget kommer att öka den totala effektiviteten och minska kostnaderna för fullständig systemintegration.

Savant, som svarar på samtalet för en traditionell formfaktor-fjärrenhet, har lagt till Rosie RTR-2000, som ger omfattande kontroll av lokala tjänster som ett alternativ till att använda Rosie OSD-användargränssnittet. Integratorer kan använda RacePoint Blueprint ™ -verktyget för att konfigurera, anpassa och kartlägga fjärrkontrollen för att tillgodose preferenser för varje enskild användare i alla angivna rum eller zon. ”

Savant Rosie iTunes App: www.savantsystems.com

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller prenumerera på vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade via e -post, direkt till din inkorg varje dag

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a comment

Your email address will not be published.