Här är en liten, fördelaktig och ekonomisk enhet som vi har lagt till vårt kit tidigare i år. Till cirka £ 15 är TP-Link TL-WR702N 150 Mbps trådlösa N Nano-router ett litet underverk.

Att driva enheten från den medföljande elnätadaptern eller utan tvekan alla USB -portar (Micro USB -ledning ingår) hittar du att DHCP är avstängd ur rutan. Vi ansluter den till vår MacBook med den användbara platta Ethernet -sladden som levereras och ställer in vår IP -adress manuellt till 192.168.0.x.

Bläddra nu till 192.168.0.254 och logga in på webbgränssnittet (standard Användarnamn: Admin – Standardlösenord: Admin) och se sedan till att uppdatera firmware till den aktuella versionen.

Routern kan göra en mängd fördelaktiga funktioner och beroende på hur du väljer att ställa in den kan TL-WR702N fungera som en åtkomstpunkt, router, klient, repeater eller bridge. Vårt primära krav var för en ultraportbar Wi-Fi-åtkomstpunkt som vi kunde ta på semester så att hela familjen kunde strömma videor från min bärbara dator som utför rollen som en plexmediaserver. Det är också optimalt för affärsresor, vilket enkelt konverterar Ethernet i massor av hotellrum till din egen privata Wi-Fi-hotspot för att förse alla dina enheter med internetåtkomst. Det skulle också vara optimalt för universitetsstudenter.

Det finns andra roller för TL-WR702N också, inklusive att vända Ethernet-porten på din Sky+, YouView-låda, skrivare etc till en trådlös anslutning istället. Om du har ansedd Wi-Fi kommer det säkert att bli billigare än att lägga till Powerline-adaptrar.

Kompatibel med IEEE 802.11b/g/n

Nano Router: Plex Server

Trådlös hastighet upp till 150 Mbps

Kompakt och bärbar, liten nog att ta på vägen

Drivs genom en mikro USB -port med en extern strömadapter eller USB -anslutning till en dator

Kompatibel med nästan alla 2,4 GHz Wi-Fi-enheter

Stöder AP, Router, Client, Bridge och Repeater Operation -lägen

Stöder WEP, WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK-krypteringar

För vår Plex-serverrulle kan du naturligtvis använda dina bärbara datorer inbyggda Wi-Fi för att skapa ett nätverk, men det stoppar datorn åtkomst till hotellet trådlöst internet samtidigt. Du kan också använda en 2: a Wi-Fi-radio med en liten USB-dongel som dessa, och vi har också provat det men hade blandade resultat som betjänade Plex-klienter. Denna lilla enhet är så ekonomisk och flexibel att det är totalt ingen brainer och kommer att komma på semester med oss ​​från och med nu.

Finns från Amazon

Försäljning

11 219 recensioner

TP-Link AC750 Dual Band Wi-Fi Travel Router (Support Router Mode/Hotspot Mode/Range Extender Mode/Client Mode/Access Point Mode, 1 USB 2.0 Port/1 Micro USB Port, 1 WPS Button, UK Plug (TL-WR902AC )))
Resestor design-bekvämt litet och lätt att packa och ta på vägen, skapa Wi-Fi-nätverk med hjälp av Ethernet, 3G/4G USB-modem eller WISP
Dual Band AC750 Wi -Fi – Stark, snabb anslutning för HD -strömning på alla dina enheter.
En switch för flera lägen – optimal för Wi -Fi hemma, ditt hotellrum eller på vägen

£ 34,49

komma på Amazon

TP-Link.com: Tidigare Gadgets of the Week: PlexApp.com

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Senaste uppdateringen 2021-10-04 / affiliate-länkar / bilder från Amazon Product Advertising API

Leave a comment

Your email address will not be published.