Medan de förstås för att styla vackra interiörer såväl som bild-perfekta bildskott, har till och med stilredigerarna på H&H haft några utsmyckande missöden. Här delar de några av sina personliga skräckhistorier – liksom de användbara lektionerna du kan ta bort från dem.

”När färgen torkades insåg jag att utan någon typ av naturligt ljus var färgen bara fel … och ärligt lite deprimerande! Förutom det arbetet slutade jag med att måla utrymmet en skarp vit, som producerade en färskare, renare look. Lektionen? Det är alltid viktigt att måla en testvägg – även om du tror att du gillar en specifik nyans. Detta gäller särskilt för badrum, som redan är utmanande att måla med alla sina inbyggda fixturer. ”

”För många år sedan köpte jag en stol som jag gillade eftersom den var till försäljning. Jag hade inte riktigt ett område för det, men eftersom det var så mycket, tänkte jag att jag på något sätt skulle få det att fungera. Jag har kartlagt den stolen från hus till hus så bra som jag fortfarande försöker få den att fungera. Mycket bättre vägledning skulle vara: Köp vad du gillar såväl som vad du behöver. ”

”Jag upptäckte att det verkligen låste mig in i en enda blick, liksom jag gillar att kunna ändra saker och ting såväl som då (särskilt när jag stöter på en utmärkt upptäckt eller fynd) samt har bitar från olika Stilar online tillsammans. I efterhand skulle jag ha gått för en behandling som var lite mindre bossig. ”

”Det här är verkligen duva layouten, liksom en sådan missad möjlighet! Vi slutade med att göra det allra bästa av det, men när det gäller kommunikation, borde kontaktorer, designers såväl som husägare alltid anstränga sig för att komma på exakt samma sida i varje steg i en Reno. ”

“Inte bra! Jag har sett handgjorda kakelmonterade vackert på andra platser, så – som många saker – handlade det verkligen om att upptäcka den bästa mannen för jobbet. ”

”Varje dag sparkar jag mig själv att vi inte fick våra golv refinerade när vi först flyttade in i vårt hus. Då var min andra hälft så bra som jag berättade för oss att reparera golven – som inte var den bästa färgen, men var i bra form – var en av de saker vi skulle göra i linjen. Snabb framåt tio år, samt lägga till hektiska uppgifter såväl som hushållens livslängd, liksom det finns bara ingen metod som vi kunde ha fått detta att hända … åtminstone inte utan att flytta ut i några veckor. Jag borde ha lyssnat på min tarm och gjort arbetet framför. aldrig mer!”

”Medan det såg okej, fluffade såväl som utformade, den andra någon satt på det, det var en röra. Dessutom var det bara vanligt obekvämt, eftersom det saknade både form och ryggstöd. Historiens moral är att det finns saker till DIY såväl som saker att spara för. När det gäller stora möbler väljer du investeringar över omedelbar tillfredsställelse. ”

”Eftersom praktiskt taget varje vägg på min plats är gjord av ett annat material, har jag i vissa fall bara återgått till att skruva saker var som helst jag kan – eller till och med använda självhäftande remsor. En natt vaknade jag klockan 3 till bruset från en härlig spegel som kraschade på golvet. Lärdom: väggproppar är viktiga – använd dem! ”

Leave a comment

Your email address will not be published.