Lägg till visuellt intresse i ett rum med dessa grundläggande hus- och hemidéer.

Att injicera personlighet i ett utrymme kan vara enkelt och billigt om du är redo att ta på dig några gör-det-själv-dekorationsprojekt. Prova en av dessa i helgen!

Skapa ett konstgjorda bordsbild

Favoritmöten och skatter får ny relevans när de ställs in i en bordsskiva vinjett.

Skapa en slående skärm genom att gruppera bitar som gamla troféer, antika böcker och vintage matchande strejkare på ett dekorativt bricka (se foto ovan). För bästa resultat, välj objekt i olika höjder, former och strukturer.

Fräscha upp en konstvägg med tomma utrymmen

Skapa påverkan genom att inkludera avsiktliga tomma utrymmen på ett bildnät. Avbrott i ett formellt rutnät gör att det ser mindre formellt, men ändå grafiskt och iögonfallande.

Fyrkantiga föremål i liknande ramar eller från ett serie fungerar bäst – vilket lämnar utrymmen mellan gör att du kan fokusera på bitarna. För att sätta ihop arrangemanget börjar du med att kartlägga det på golvet, lämna luckor i samma storlek som själva verken och montera sedan bitarna på väggen.

Täck en garderob med draperi

Mjukgör ett utrymme genom att använda draperier som ett alternativ till skjutdörrar.

Häng färdigt draperi för en snabb täckning eller skapa en billig skräddarsydd look med en mönstrad sängöverdrag. Linje den för att lägga till kropp, sy rubrikband i toppen och hänga den från draperi -stift.

Leave a comment

Your email address will not be published.