F: Hej. Jag är din följare på Instagram och jag behöver din hjälp med mitt vardagsrum. Jag behöver en idé om hur jag kan dekorera väggen bakom min marin soffa och bredvid spisen också. Vilken färg föreslår du för kuddar?

– Andreza Baise med hjälp av e -post (för att skicka in din egen fråga, maila oss på helpmewith@hhmedia.com).

S: Detta är ett fantastiskt rum, men du måste lägga till lite mer personlighet. Några idéer för att avsluta den: Placera växten i hörnet på ett högt bord, eller få ett högt träd som en ficus och lägg den i en stor vävd korg så att växten fyller hörnet. Du kan också använda utrymmet för en hög öppen hyllenhet för böcker eller en skärm. Hyr en elektriker för att begrava dessa ledningar under TV: n. Du behöver bara göra lite lapp och måla efteråt.

Du försöker förmodligen hitta det perfekta soffbordet. Vi föreslår en runda, trumstil, eftersom du har många fyrkantiga vinklar i rummet. Den runda formen kommer att ge intresse.

Dina accentkastkuddar kan vara alla färger som går bra med de mörkblå och rökiga grå tonerna som vi ser i din matta. Safran, senap, bränd orange, mörk russet eller klaret, skulle alla se fantastiskt ut på din soffa.

Väggen bakom soffan är bäst för antingen ett stort konstverk, eller ett par höga vertikala verk som indikeras att gå tillsammans. Om du är redo att ta dig tid, jaga en fantastisk samling foton och små konstverk av unga konstnärer som inte är dyra. Få ramar från Ikea, Crate och Barrel, Indigo, Pottery Barn eller West Elm för att skapa en fantastisk gallerivägg eller skönhetssalongvägg. Om du behöver mycket mer information om att skapa en vägg som denna, här är några idéer från våra arkiv.

Hitta mycket mer fråga en designer svar här.

Leave a comment

Your email address will not be published.