Mycket av vårt digitala livsstil handlar om bekvämlighet såväl som underhållning, men det finns en mer allvarlig funktion för husutomationsteknologier också. Livslängden fortsätter att klättra såväl som äldre människor kan börja bli mindre oberoende. Gå till komfort från Cytech, ett omfattande hussäkerhet samt domotiksystem som kan användas för att hjälpa till att hålla äldre riskfria i sina hus längre.

Lifetime Houses – Hållbara hus – Funktioner i House Automation Systems som Comfort Intelligent House -systemet från Cytech Europe, kan göra en stor input till Lifetime Houses Standard* förutom att hjälpa till att bo* såväl som hembyggnadsindustrins mål för hållbara hus Enligt de nya obligatoriska förordningarna inkluderar*. Fördelar som erbjuds av komfortsystemet inkluderar – interaktiv röstmeny som kan fungera på alla typer av nio språk gör det möjligt att hantera komfort från alla typer av avlägsna eller hustelefoner. Det äkta tidsförhållandet för lamporna såväl som apparater kan avslöjas så att du kan inspektera innan du ändrar något på eller av.

Påminnelsemeddelanden såväl som röstmeddelanden som utlöses av händelser: komfort kan ställas in för att spela tillbaka inspelade påminnelsemeddelanden om talangyaller eller telefon för att påminna individen att ta medicin, till exempel som ett väckarklocka, eller för att varna om någon annan Typ av rörelse upptäcks i hemmet.

Komfort KP04 Talande knappsats – Ring ut för att varna vårdare: Komfort ringer ut till vårdare eller hushållsmedlemmar om det inte finns någon aktivitet i huset under en längre tid än tid. Vårdaren kan prata med personen i hemmet via alla typer av knappsatserna. En nödknapp på knappsatsen kan tvinga en ratt ut till vårdgivaren eller hushållsmedlemmen.

Villkorad logikprogrammering; Comforts omfattande logikprogrammeringsförmågor gör det möjligt att testas för att bestämma de åtgärder som ska vidtas; Till exempel, efter mörker, såväl som dörrklockan, slås på yttre lampor samt spela ett uttalande eller hälsningsmeddelande på dörrstationen, samt avslöja på knappsatsen att en besökare är vid dörren.

Intercom: Comforts talande knappsatser interagerar med andra knappsatser runt huset såväl som med dörrstationen.

Hemsäkerhet: Mängden komfortdörrstationer inklusive de med en kamera låter personen i huset prata med besökaren och också se dem innan de öppnar dörren. Dörren kan öppnas via alla typer av telefoner eller knappsatser i huset. Om ingen är hus kan telefonsamtalet vidarebefordras till hemägarnas mobiltelefon.

DS02 VANDAL-SOURT DOOR STATION MED KAMERA-Uppvärmning, belysning, apparater, gardiner, persienner kan alla övervakas samt hanteras av komfort för att hjälpa till med energibesparande, hushållning och bekvämlighet. Högre husenergi effektivitet kan åstadkommas med dagsljuskontroller, beläggningssensorer samt mer exakt hantering av värmesystemet.

www.cytech-europe.co.uk: En forskningsstudie från komfortsituation

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a comment

Your email address will not be published.