Under de senaste åren motsatte mig att jag fick ett tidigt hopp på min semesterköp eftersom det alltid verkade istället för att hamna före spelet, jag slutade bara kostnader mer. Men det finns ett par produkter som jag gör en koncession att köpa tidigt, liksom en av dessa är semesterprydnader.

Jag har en sed att köpa mina föräldrar en cool eller udda eller verkligen underbar prydnad varje år. Jag gillar min mamma såväl som pappas ornament – några som min mamma gjorde när hon liksom far gifte sig mycket; Många mycket mer vi ungdomar utformade genom åren – min unga syskon hade en äkta förkärlek för att hålla paljetter till Styrofoam, liksom fortfarande mycket mer var begåvade från hushållsvänner. Oftast gillar jag dessa ornament eftersom de har varit en del av varje semester som jag någonsin har känt. Men för att vara ärlig, tror jag att jag skulle vara okej med de fiskeinspirerade predikantarna som inte gör det ur lådan i år!

Hur som helst, när jag lämnade min prydnad till sista minuten för ett par år tillbaka, var det val jag var tvungen att välja från var mindre än stellar. Så sedan dess försöker jag såväl som att hitta årets gåva tidigare snarare än senare. Just här är några av mina toppval från Anthropologie samt Crate & Barrel. Skopa bara inte upp alla de stora innan jag kommer dit!

Crate & Barrel kände fågelprydnad, $ 3 USD vardera.

Crate & Barrel Papier Mâché mönstrade fåglar, $ 16 USD för fyra.

Crate & Barrel Rustic Bell Ornaments, $ 12 USD för sex.

Anthropologies Stitchy Octopus Ornament, $ 20 vardera.

Anthropologies Frosted Yearn Cone Ornament, $ 9 vardera. Spoiler Alert mamma såväl som pappa, det här är min favorit!

Anthropologies eviga ljusprydnad i guld, $ 11 vardera.

Lär dig exakt hur du gör dina egna ornament i vår på Internet -TV -sektionen DIY -semesterskonter och ornament.

Fotokrediter: 1. Crate & Barrel2. Crate & Barrel3. Crate & Barrel4. Anthropologie5. Anthropologie6. Antropologi

Leave a comment

Your email address will not be published.