har precis valt upp problemet med stad och land i maj 2009 … Årlig Spring House -fråga. Tunn, ja, men fortfarande inspirerande. (De anger att botten av detta skit ekonomiska klimat är i sikte, liksom vid nästa år vid denna tidpunkt runt oss alla mags kommer att vara feta igen. Fingrar korsade …)

Jag gillar historien på sidan 100, “Safe Harbor”, liksom särskilt utrymmena på sidan 100 samt 103.

Med alla retro, boho, modblandning som pågår i design, kan det vara svårt att upptäcka ett fullvuxet utrymme som fortfarande förblir tro mot sina klassiska rötter, liksom ännu är färskt såväl som aktuellt, till exempel den här ovan ovan .

Jag är trasig mellan de super-coola utrymmen som jag ser i vår tidning-med vintage postmoderna möbler såväl som 70-talskombination-liksom min önskan att ha utrymmen som är lugna, släta såväl som lugna, med hits av färg som färg som färg som Kuddarna på soffan som visas ovan.

Det finns inget lugnt med en iögonfallande blandning av oförutsedda element, finns det?

Jag tror att dessa utrymmen träffar en utmärkt anteckning eftersom de är dramatiska, har traditionella element, men de har tagit in bitar av snygga möbler, som det råa träbänken/soffbordet samt denna underbara metall etagere (ovan). I huvudsak alla neutrala, dessa utrymmen lyser med olika toner såväl som nyanser såväl som är allt dock intetsägande. Visar att neutrala med stora erbjudanden av textur, utmärkta former såväl som fascinerande bitar kan vara spännande.

Älskar de naturliga ekdörrarna såväl som randig matta i studien. Har mig att drömma om några uppdateringar till mitt hus. Jag är nästan beredd att dela några snaps av pågående utrymmen.

P.s. På tal om framsteg är jag på väg att se utvecklingen av nästa showhouse som vi bygger för Princess Margaret Hospital Foundation. Det är i Oakville, Ontario, liksom det är så fantastiskt att det håller mig uppe på natten. Håll ögonen öppna för mer information!

Fotokrediter: Maura McEvoy Space Design: Sharone Einhorn, Honey Wolters, Ruby Beets Design

Leave a comment

Your email address will not be published.