Senior Design Editor Joel Bray svarar på dina dekorationsfrågor.

F: Mitt stora landskök har daterat lönnskåp. Vilken färg ska jag måla dem så att de arbetar med mina bänkskivor? Några andra förslag? – S.H., via e -post

S: En grågrön nyans, som Lamp Room Grey av Farrow & Ball, kommer att fungera bra med dina Aubergine-räknare. Om du emellertid vill ge ditt kök en ännu större uppdatering, byt ut räknarna med kostnadseffektivt slaktare. Därifrån, ta bort den horisontella bron som går ovanför diskbänken för att bryta upp det långa visuella bandet som den skapar och avsluta dina skåp genom att lindas kronformning runt toppen av varje uppsättning. En industriell sconce ovanför diskbänken fungerar som en snygg ersättning för den infällda belysningen här. Att ta bort skåpen ovanför spisen och ersätta din fläkthuva med en slätare rostfritt stålmodell skulle också hjälpa till att skapa ett mer polerat utseende.

Därefter tar du en ledtråd från vårt Inspiration-rum i Shaker-stil och byt upp din hårdvara för oöverträffade mässingsdrag och knoppar. Måla ditt bord samma skugga som skåpen för att hjälpa till att förena zonerna och fylla på det med en bit marmor för att höja utseendet. Para vita Bentwood -stolar med dina bänkar för blandade sittplatser och en ny känsla. Shaker -utseendet definieras av dess enkelhet, så sticka bort några av dina objets och välj bara några stycken att visa. En randig löpare placerad framför kaminen lägger till en fin pop av mönster och färg till utrymmet.

Har du ett designdilemma? Skicka dina frågor toaskadesigner@hhmedia.com!

Leave a comment

Your email address will not be published.